како да се игра покер облека

Не е тајна, НБА момци се направи shitloads на пари, толку многу што многу прашањето дали тие го заслужуваат тоа.Кој се грижи она што луѓето мислат, но кога Дејвид Стерн започнува велејќи дека неговите играчи се прави премногу пари, НБА sportsbettors и sportsbooks cringe на помислата на друг НБА lockout.Да се надеваме дека тоа не оди таму, таму ќе биде многу осамен groupies.Фил 'Unabomber' Laak продолжува да парче и се сечат на неговиот PartyPoker Премиер Лигата IV конкуренција, има само освои својата трета топлина (надвор од три одиграни).Уште повеќе зачудувачки од оваа 1.000 погодок просек е дека Laak не беше дури и би требало да се земе дел во оваа година настанот, и само потпишани кога Дојл Brunson поклони надвор поради стоматолошки проблеми.Со Laak очигледно се решени да се ослободат сите неговите противници во забите, стоматолошки столици целиот свет може да биде толку полн со покер аргументи дека остатокот од нас ќе биде доделена на стари "стринг-заб-doorknob' училиште на орална хигиена. како да се игра покер облека.