Sac на рулет се прелива гребло

Законот е изработен во Вирџинија да се регулира спортско обложување во државата, за да биде официјално поднесе кога следниот законодавната сесија се отвора во јануари на 2019 sac на рулет се прелива гребло.

Сепак, како што посочи во една Forbes член, влоговите ќе бидат ограничени на онлајн платформи, nixing физички места за поставување на влоговите.Како што е дефинирано во Куќа Бил 1638, поднесени од страна на Делегат Марк Српови, спортски обложувања платформа е "веб-сајт, стан, или друга платформа достапен преку Интернет или мобилен, безжични, или слични врски технологија која спортски bettors употреба на местото спортски облози." Спортски wagering операторите ќе мора да аплицираат за три години престој со Вирџинија Лотарија Одбор, кој ќе има регулаторни овластувања во текот на потенцијалните индустрија, и може да даде максимум само пет дозволи.Секој апликант мора да плати $250,000 и ќе биде предмет на процес на скрининг за да се утврди нивната способност да ги извршуваат операциите.15% данок на прилагоди бруто приходи ќе му се изрече и обновување на дозвола по три години ќе чини $200,000 sac на рулет се прелива ordinateur преносни. 2.5% од приходот оди на Спортски Обложувања Операции Фонд, во друг 2.5% Проблем Коцкање Третман и Поддршка на Фондот, а останатите 95% се одвојуваат за Главните Истражувачки Проект Subfund на државата.Обложување само што ќе бидат дозволени за лица 21 години и погоре, но останува забрането за Вирџинија колеџ спортски и младински спорт.Доброволно исклучување програма, исто така, е предвидено, дека ќе трајно забрана оние кои се вклучени во програмата учествуваат во спортски обложување во државата sac на рулет pour les курсеви. Forbes објави дека уште еден Вирџинија lawmaker, Сен sac на рулет се прелива ordinateur. Момче Петерсен, сакав да предложи свој спортски обложувања мерка, што ќе не да се ограничи на облози за оние кои се сместени онлајн.Наместо тоа, тој сака да ја видите спорт обложување се поотворено, заедница-ориентирана дејност. "Јас не сум заинтересиран за луѓе седат во нивните родители' подрумот со своите пижами за обложување на 'понеделник Вечер Фудбал" играта.Јас сакам оваа да се биде дел од социјална забава пакет каде што на луѓето се излезе и да потрошат пари," Петерсен, беше цитиран како вели.Тој, исто така, ќе наместо каналот продолжува да се држава, заедница колеџи, наместо универзитети, вториот како што е предвидено од страна на Српови' сметка.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre online gambling sites in canada.