громот долина казино вклучена телефонски број

Интервју со Деканот Macpherson Деканот Macpherson беше избран на Собранието во 2014 година на возраст од 29 по расте незадоволството со економската пат во Јужна Африка беше земајќи.Од тогаш, тој се борел за прашања во врска со кризата во производството, да расте мотивација за индустријализацијата и борба против несакана легислатива која се обидува да ги поткопа економијата.Деканот верува во отворањето на пазарите за конкуренција што доведува до сеопфатен раст, особено во дигиталната простори, а прилагоден назад на непотребни владини прописи.Јордан: Декан, ќе се adamant верник во скратување на непотребни регулатива правила на владата, може да ни даде пример на коцкање законодавства што би се намали на?Декан: мислам дека очигледно мора да се назад став преземени од страна на DTI и Кабинет во однос на онлајн игри.Нејзините не brainer што Јужна Африка е губење на приходи, како и не се во можност да им понуди на заштита на потрошувачите се дадени во формалниот игри сектор.Јордан: Ако владата се да се намали на одредени прописи во игри на сектор, дали мислите дека имателите на одобренија и дозволи сепак ќе работат на тоа му треба одговорен однос?Декан: Владата не може да биде само лице обезбедување оператори работат на тоа му треба одговорен однос.Верувам дека индустрија засегнати страни имаат големи дел да се игра во обезбедувањето на етичките стандарди се исполнети громот долина казино вклучена телефонски број. Deregulating индустрии не се и не треба да значи намалување на придржување до законот.Јордан: ќе биде доставување на отворање на адресата во Голема Африка Самитот наслов, Клучни Фактори за Возење Новото Законодавство во Игри, може да ни даде неколку совети за тоа што овие фактори се?Декан: Со закажување на нов Заменик Генерален Директор за Потрошувачите Регулатива во DTI, кого имам многу почитување, верувам дека време е во право за решавање на отворените прашања во Коцкање Законодавство еднаш и за сите.Ова ќе биде главниот фокус на моите адреса.Јордан: Што се и некои од најголемите предизвици со кои се соочува коцкање сектор во однос на законската легислатива и регулатива во моментов?Декан: Ако сме за да останат конкурентни меѓу меѓународната земјите што навистина треба да се добие со пати.Ние сме да биде совладана не само со Источно-Европски земји, но сега во Африка.Како што знаеме сите, со бум во конективност во Африканските земји, тоа е само прашање на време пред ние сме потполно остави зад себе.Алтернативно, можеме да усвојат пристап за да биде водечки провајдер на игри технологија и услуги во континентот.Јордан: исто така, ќе биде земено на панел дискусијата на тема: Увид Во Африка Прописи: Целосна Африка Извештај на Игри Сектор, што законодавства ќе биде споделување со панел на регулатори?И што не ќе се погледне напред кон учењето за од регулаторите на панелот?Декан: Игри е нешто што е постојано се развива и така, јас сум со нетрпение очекувам да слушнеме за новите трендови и она што другите Африкански земји се прават за привлекување на инвестиции во овој сектор, како и во исто време да се обезбеди потребните заштита на потрошувачите треба во пазарот како што е оваа.Јордан: зошто да не ти се погледне напред со тоа што се дел од 6-Годишна Голема Африка Supershow?Декан: Минатата година беше прв пат учествував и навистина уживав на френк дискусиите кои се одвиваа како и можност да се сретнат некои од лицата зад индустрија.Оваа година јас сум возбуден за да види колку далеку можеме да напредокот во насока на градење сектор во кој е навистина иновативна, како и воведување на моделот дека и другите земји може да се погледне во однос на уредување и заштита на потрошувачите.Деканот Macpherson изгледа очекуваме средба во лицето на 6-та Годишна Голема Африка Supershow.Погледнете повеќе информации за Големата Африка Supershow и како можете да се регистрирате подолу громот долина казино вклучена цена.
Eventus Меѓународните се горди да го претстави на 6 рати на Големите Африка Supershow, која ќе се одржи на Цареви Палата од 25 – 26 Март 2019. Ние со гордост може да каже дека имаме најдолгата и најдобра репутација за хостинг коцкање конференции и изложби во Африка и се добро познати по презентирање на иновативни идеи на нашата публика Оператори, регулатори, соработници, маркетинг компании, провајдерите на софтвер и инвестициски фирми ќе бидат доаѓаат од цела Африка за НАЈГОЛЕМИТЕ Африкански конференција и изложба на годината, Големите Африка SuperShow.Само оваа година се сами, нашите Спортски Обложувања Источна Африка и Обложување Спортски Западна Африка Покажува биле посетени од страна на над 600 делегати, имаа учество од над 40 Спонзори и Изложувачи и ги собра заедно над 60 јазик.Бидете сигурни да се регистрирате вашата сите пристапни помине на нашиот НАЈГОЛЕМ настан на годината!Eventus Меѓународните се горди да го претстави на 6 рати на Големите Африка Supershow, која ќе се одржи на Цареви Палата од 25 – 26 Март 2019.

Ние со гордост може да каже дека имаме најдолгата и најдобра репутација за хостинг коцкање конференции и изложби во Африка и се добро познати по презентирање на иновативни идеи на нашата публика Оператори, регулатори, соработници, маркетинг компании, провајдерите на софтвер и инвестициски фирми ќе бидат доаѓаат од цела Африка за НАЈГОЛЕМИТЕ Африкански конференција и изложба на годината, Големите Африка SuperShow.Само оваа година се сами, нашите Спортски Обложувања Источна Африка и Обложување Спортски Западна Африка Покажува биле посетени од страна на над 600 делегати, имаа учество од над 40 Спонзори и Изложувачи и ги собра заедно над 60 јазик.Бидете сигурни да се регистрирате вашата сите пристапни помине на нашиот НАЈГОЛЕМ настан на годината!Деканот Macpherson изгледа очекуваме средба во лицето на 6-та Годишна Голема Африка Supershow.Погледнете повеќе информации за Големата Африка Supershow и како можете да се регистрирате подолу громот долина казино вклучен појадок. Eventus Меѓународните се горди да го претстави на 6 рати на Големите Африка Supershow, која ќе се одржи на Цареви Палата од 25 – 26 Март 2019 слот победи на хард рок тампа. Ние со гордост може да каже дека имаме најдолгата и најдобра репутација за хостинг коцкање конференции и изложби во Африка и се добро познати по презентирање на иновативни идеи на нашата публика Оператори, регулатори, соработници, маркетинг компании, провајдерите на софтвер и инвестициски фирми ќе бидат доаѓаат од цела Африка за НАЈГОЛЕМИТЕ Африкански конференција и изложба на годината, Големите Африка SuperShow.Само оваа година се сами, нашите Спортски Обложувања Источна Африка и Обложување Спортски Западна Африка Покажува биле посетени од страна на над 600 делегати, имаа учество од над 40 Спонзори и Изложувачи и ги собра заедно над 60 јазик.Бидете сигурни да се регистрирате вашата сите пристапни помине на нашиот НАЈГОЛЕМ настан на годината!Контактирајте го нашиот Маркетинг Директор за да се обезбеди вашата компанија простор на нашата изложба или спонзор на 6 Годишна Голема Африка SuperShow.Лу-Mari Синтез Маркетинг Директор Eventus Меѓународни е-пошта: [email protected] Телефон: +27829075850 Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.