слот победи во Mgm националните харбор

Во рок од година на година месечна бруто-приход се намалува за Макао казино пазарот дојде mightily блиску до крај.Февруари е вкупно 19.52 bn patacas (£1.75 bn) беше тесно надолу од февруари до 2015 е 19.54 bn patacas и беше најблиску да биде година на година се зголемува во периодот од 21 последователни месеци на downturns.Последните се зголеми беше објавено за Мај 2014 година и најмалите намалување да се објавувани и од тогаш, а и пред тоа, сега беше јули 2014 година е 3.6% пад на 28.42 bn patacas Додека февруари е бројка го означува уште една година на година да падне, сума е до месец на месец јануари е 18.67 bn patacas.Годината-to-date вкупните бруто-приходите на 38.2 bn patacas повторно е само малку надолу, како и првите два месеци од минатата година генерирани 43.3 bn patacas.Ако трендот на последните три месеци продолжува, тогаш криза може конечно да биде на крај кога Март вкупниот се потврдува, како и три месец на месец се зголемува постигнати во тоа време, следниве ноември е 16.43 bn patacas, најниска вкупно биле пријавени од септември 2010 година слот победи во mgm националните харбор. Март беше втора најсилна месец од минатата година за поранешните португалски колонии има шест казино оператори, генерирање 21.49 bn patacas, па таму е секоја можност дека следната исходот може, исто така, во близина на доволно рамна линија повторно.Падот е спушти на различни фактори, вклучувајќи го зголемениот регулатива против корупцијата и се борат Macau економија, со регионот БДП паѓа од над 20% во првите три квартали од минатата година. слот победи во казино pechanga.