нови казино отворање во арканзас

Хонг Конг влада е овластена студија покажува дека обложување во Макао казина е меѓу омилените коцкање активности на луѓето во земјата.Овластена да Хонг Конг Политехничкиот Универзитет, студијата открива дека вкупно на 11.9% од Хонг Конг жителите gambled во најмалку еден Macau казино минатата година, со своите просечни месечни расходи достигнувајќи $182 нови казино отворање во арканзас. Како Macau Деловните извештаи, дека е нагло зголемување од последната анкета кога таа беше објавено, како и $55.1 во 2008 година нови казино отворање во biloxi. Студијата заклучува дека речиси две третини од Хонг Конг жителите учествувале во некаква форма на коцкање минатата година, надолу од 71.3% во 2008 година. Студијата се вели: "Таму е намалување на учеството на сите видови на коцкање активности освен Macau казина, која треба да се стави на поголемо внимание како износ на месечна на вложување пари во Макао казина стана трикратен." Вкупно 2,024 луѓе на возраст од 15 до 64 години, се разговараше по телефон за истражување.Азија Забава & Ресурси – фирма која работи ВИП-простории во StarWorld, на Венецијански Macao и Галакси Macau – објавено четвртиот квартал нето-приходи од $16.4 милиони денес.Тоа е во однос на $10.6 милиони евра, во истиот квартал пред една година.Приходи од ВИП игри операции за квартал беше $69.71 милиони денари, за разлика од $43.10 милиони година на година како да се сече отвор во дрво со рака. AERL претседател Лам Човек Pou се вели во извештај од Макао Бизнис: "Ние сме прогнозирање продолжение двојно-цифрен раст во тркалање чип промет за 2012 година." Најмалку 10 казино одморалишта и хотели во Макао се приклучи на владата шема за да се добие својства за да се намали нивната потрошувачка на вода.Најголемата вода конзумирање на казина, вклучувајќи го и MGM Макао, на Венецијански Macao и Градот на Соништата се преземање на стрмни мерки за намалување на потрошувачката на вода, Макао Бизнис известувања.Ова значи проценува дека намалувањето на вода за користење од 10 проценти на годишно ниво за MGM и еквивалент на 46 Олимписки базени за Венецијански.Тоа се смета како многу како 20 казина и хотели ќе земе учество во шемата, која е потег од страна на Поморски Администрација, во насока на намалување на потрошувачката на вода.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre како да се сече отвор во средината на одборот.