Mhw екстра слотови 2 се зголеми материјали

Сјур Дата Центарот ќе биде со учество и излагање на најголемата светска игри конвенција МРАЗ Целосно Игри 2017 во Лондон за да ја промовира својата намена изградени на податоци на центарот за објект во Малта mhw екстра слотови 2 се зголеми материјали. "2016 година беше рекорден раст година за Сјур Податоци Центарот: бројот на клиентот податоци полици домаќин на објектот зголеми за 100% во текот на 2015 година mhw екстра слотови 1 материјали. Растот се очекува да продолжи и во наредните месеци, особено од компании кои работат во финансиските услуги, банкарски, далечински игри и ИКТ индустрија.Со повеќе од 25,000 присутните, МРАЗ е најголемиот годишен настан за игри на среќа во што ја прави идеална платформа за Сјур Податоци Центар да ја покажат својата објект и услуги", коментира Малколм Briffa, Директор на Бизнис Услуги во Сјур.Изграден на 10,000m2 на земјиште, Сјур е state-of-the-art податоци центарот објект во Madliena е дизајниран да им понуди на врвот на тиер безбедносни карактеристики и Tier III спецификации на Малта е најголемиот стапало од ваков вид.Карактеристики вклучуваат периметар мечување, осамен градење на високо земјата, далеку од сообраќајот, излишни енергија, ладење и connectivity системи mhw екстра работни материјали 2. 2016 година беше рекорден раст година за Сјур Податоци Центарот: бројот на клиентот податоци полици домаќин на објектот зголеми за 100% во текот на 2015 година рулет налепница на afl првенство. Растот се очекува да продолжи и во наредните месеци, особено од компании кои работат во финансиските услуги, банкарски, далечински игри и ИКТ индустрија.Компании изборот Сјур Податоци Центарот корист од скалабилност, вишок и супериорен конективност опции.Посветен на 24×7 поддршка и безбедност го намалува притисокот на човечки ресурси и нуди повеќе мир на умот која на податоци, сервери се безбедно сместени во наменски изградена средина.За повеќе информации за Сјур Податоци на Центарот за посета www.melitadatacentre.com или е-пошта [email protected] да побара средба со Сјур тим во текот на МРАЗ.На Сјур Податоци Центар изложба стојат N7 - 419 ќе биде блиску до Малта Игри Орган, Игри Малта и стои на други локални изложувачите.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre рулет стратегија за обложување на броеви.