рулет стратегија 1 12 2 12

Ранг Група го објави бројките за изминатата година, покажува дека економската криза не предизвикува нив било грижете се она.Една од групите шпекулира да се гледа над се со covetous очи на тоа дали Гала Корални раскинува нивниот бизнис имаа сите области на на бизнис да им се заблагодарам, вклучувајќи многу успешна Ранг Интерактивни дел од компанијата.Добивка пред оданочување за целата група беше до £55.2 m од £48.5 m со Grosvenor Казино и всушност мека Бинго брендови и вршење над очекувањата рулет стратегија 1 12 2 12. "Ние сами на бројот на воспоставени и доверливи игри брендови и имаат ретка можност да ги дава различен опсег на земјиште-базирани места и далечински канали", рече Иан Burke, главен извршен директор на Ранг Група.Тој продолжи: "Ние се развива повеќе софистицирани системи за разбирање и работењето со нашите клиенти и нашиот менаџерски тим е мотивирани да даваат одлична услуга на клиентите." Што се однесува до конкретни резултати за Ранг Интерактивна се загрижени, приходи беше од 13.6% да £57.7 m од слика во 2009 година, од £50.8 м.Ранг Интерактивни ќе ми биде драго дека бинго и казино делови на бизнис врши иако.Приходи од бинго и игри сајтови зголемен за 22.4% и казино на приходите беше до 11.8% со оптимизам во пресрет на тековната година.Таму повторно беше разочарување во покер сектор за групата како конкурентна клима беше дадена како причина за пад на приходите на 37.9%.Спортско обложување, исто така, страдаше слична судбина како приход од Сина Плоштадот дел од бизнис е намален за 3.5%.Со земјиште-врз основа казино и бинго делови на бизнис вршење на многу добро, тоа ќе остане да се види дали тие ложа сериозен обид за Гала Корални.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre genting казино малезија котизација.