Galet Roulette Pour Baie Coulissante

Големите наслов кои се појавија од овој месец е ослободување на државата Игри Одбор за Контрола е 2018 Игри Апстракт беше дека Невада казина изгуби милиони долари во последната фискална година.Но пред некој скока на заклучоци дека несреќата е во близина или дека оние паркинг и туристички такси се уништува Лента, се сеќавам дека Одбор за Контрола годишниот извештај обезбедува комбинација на бројки и дека еден истакнат компанија — Цезар Забава Корп — беше работат под стечај заштита во таа временска рамка.Па тоа не треба да биде таа шокантна да научат дека од 1 јули, 2017, 30 јуни 2018, 289 Невада казина, кои годишно бруто над 1 милион долари во игри на приходите изгубени вкупно $1.168 милијарди долари.Она што е најмногу кажувам е дека Лас Вегас во Дресот на пазарот, кој вклучува 45 licensees, генерирани $1.697 милијарди долари во загуби, што значи само во врска со сите други беше во црна за годината.На Карпата Лента покажа приходи од $167.6 милиони евра, додека во центарот на градот Лас Вегас ги покажа $115.4 милиони евра.Само еден друг пазар националната, Јужниот Брег на Езерото Тахо, покажа загуба, која покажува уште еднаш, колку е важно дека 4-километри се протега на неонски е до државната економија.Лента загуба беше драматичен контраст на апстрактот е 2017 броеви, која покажа нето-приходи речиси tripling од претходната година до $814 милиони денари.Апстрактот е богатство на статистички информации кој покажува нето приходи, парите потрошени од страна на покровители на игри, соби, храна, пијалоци и други атракции од округот и од страна на одборот е 13 географски пазар области националната.Извештајот покажува игри на приходи — се носат од слот машини, маса игри и на трката и спортски книги, како и вкупните приходи, која вклучува соби, храна и пијалаци, и забава.Извештајот, исто така, изнесува просечниот број на вработените, соба стапки на вработување, приходи по соба, и на приходите по квадратен нога на казино подот.Што тоа не го стори е да се прекине фигури од страна на имотот, така заштита на сопственички информации на приватно поседувани друштва.Но апстрактот не се на листата на 15 јавно поседувани корпорации кои управува 61 својства во рамките на временска рамка од извештајот.Во 2018 фискална година, 61 својства изнесува 76.2% од вкупно игри приходи генерирани националната текот на фискалната year galet roulette pour baie coulissante. Net приход и приходи од јавни претпријатија рутински се пријавени квартални и како повеќето акции-watchers знаете, ние сме во моментов во центарот на 2018 четвртиот квартал заработка сезона.Некои од клучните takeaways од оваа година гејминг апстракт: ■ Националната, $11.596 милијарди долари во игри на приходите беше создадена од страна 289 licensees.Тоа е 4.4% во пресрет на претходната година и 42.8% од вкупните приходи од $27.108 милијарди долари собрани, кој беше 3.6 проценти повеќе од претходната година.Казина платиле 874.4 милиони денари, или 7.5 проценти, во игри на даноци и такси galette de pomme de terre casino. ■ Во Кларк Каунти, $9.984 милијарди долари во игри на приходите беше создадена од 168 licensees.Тоа е за 4,1 проценти во пресрет на претходната година и 41.2% од вкупните приходи од $24.231 милијарди долари собрани, кој беше 3.2 проценти повеќе од претходната година gallagher's steakhouse new york new york casino. ■ На Лента, $6.288 милијарди долари во игри на приходите беше создадена од 45 licensees.Тоа е за 4,1 проценти во пресрет на претходната година и 34.3% од вкупните приходи од $18.308 милијарди долари собрани, кој беше 3.1 проценти повеќе од претходната година.Дека навистина покажува колку Лента соби и услуги станаа далеку повеќе важно да својства од игри на подот сив орел казино недела бафет. ■ Во центарот на Лас Вегас, 17 licensees генерирани $633.1 милиони евра во игри на приходите.Тоа е 3.2 проценти во пресрет на претходната година и 50.2% од вкупните приходи од $1.261 милијарди долари собрани, кој беше 2.7 проценти повеќе од претходната година.Јасно, тоа е повеќе за коцкање од хотелот во центарот на градот сив орел казино недела бранч. ■ Лента соба вработување курс за на годината беше 91.4 проценти, со јули највисок (96.8%) и декември најниска (80.2 проценти).Во центарот на градот, вкупната стапка беше 87.4% во Март највисок (92.6%) и декември најниска (77.7 проценти) сив орел казино крило ноќ. ■ На Лента, просечната дневна соба стапка беше $174.01, просечната дневна слот приходи по машина на ден беше $113.58 и просечната маса на приходи (вклучувајќи бинго и keno) беше $92.40 по соба на ден.Во центарот на градот, соба го оценувате беше $77.49, слот приходи беше $138.39 и табела приходите беше $46.63. сив орел казино недела бранч мени.