Banque казино Filiale де Quelle Banque

oody е во моментов стапки Genting Bhd како "Baa2 негативни" banque казино filiale де quelle banque.

"доцнење при обновување во Малезија одмор и угостителство сегмент, кој придонесува за околу 34 проценти од Genting Bhd е консолидирани EBITDA [заработка пред камати, оданочување, амортизација и амортизација], може да доведе до подигнување на зголемување за околу 7.3 пати во 2021," изјави Мудис аналитичарите.oody е, сепак, рече дека очекува Genting Bhd е "одличен консолидирани ликвидност", како на септември 30, MYR29 милијарди долари (US$7.19 милијарди евра) во паричните средства и еквиваленти, и бруто биланс на состојба долг на MYR38 милијарди за "поддршка на неговата способност да го времето на привремено намалување на платите". tesco божиќ слотови виртуелна на листа на чекање.