Tesco кликни и собира слободни слотови

На Сите-во Различноста Проектот е потпишан стратешки договор со SBC (Спортско Обложување Заедница), со што ќе се овозможи да ги комуницираат своите диск за поголем индустрија разновидност на многу поширока публика tesco кликни и собира слободни слотови. SBC се гледа како еден од индустријата клучните информации услуги и организира водечките посветен обложување спортски настани во индустријата, и е сега се приклучи на Сите-Во Различноста е импресивна листа на Стратешки Партнери за да помогне да се обезбеди поголема изложеност на прашања околу разновидност и вклученост.На Сите-во Разновидноста на Проектот мисија е да биде централна глобалната ресурс за сите работи кои се однесуваат на различноста и еднаквоста – работат заедно за да се создаде алатки како што се на знаење бази, работното место алатка-колекции, обука иницијативи, учење, размена на искуства, интерактивни настани и за поддршка на долгорочните impactful промена на цела индустрија.Како дел од договорот, на Сите-во Разновидноста на Проектот и SBC ќе работат внимателно заедно да се едуцираат и да се комуницира како бизнисите можат да го направи разновидност & вклучување дел од нивната компанија ткаенина и како коцкање индустрија може да се направи напредок во однос на овие проблеми во иднина.Кристина Thakor-Rankin, Ко-основачот на Сите-во Различноста Проект со Кели Kehn, коментираше: "Ние сме навистина среќни да бидат во партнерство со SBC и да видиме како природно се вклопуваат tesco божиќ слотови распродадени. "Пред две години зборувавме во нивните BOFCON настан на тема на нови клиенти и ангажмани и се фокусираше на жени и фудбалот како на следната голема работа во спортот-обложување.И со се повеќе и повеќе меѓународните пазари, тоа не престане во само род.Ние со нетрпение очекуваме да работиме со SBC да им помогнам на дискусија околу различност, еднаквост и вклученост за да се покријат сите аспекти на спортот и обложување." Претходно оваа година Thakor-Rankin исто така застапени Сите-Во Разновидноста на панел дискусија во SBC е Обложување на Фудбалски Конференција на тема: "Нови Регрути – бизнис случај за диверзифицирано работна сила' со Совршенство извршен ДИРЕКТОР на Париз Смит, Раководител на Разновидност и Вклучување во Британската Horseracing Орган се Зголеми Grissell, и Симон Банки, извршен ДИРЕКТОР на Ѕвезда Регрутирање tesco божиќ слотови датум на издавање. SBC Основач и извршен ДИРЕКТОР на Расмус Sojmark коментира: "да се Има познат Тина и Кели за некое време, ние сме исклучително поддршка на нивната визија со Сите-Во Разновидноста на Проектот.Работна сила разновидност е посебен проблем во спортско обложување сектор, па ако постои нешто што можеме да направиме за да предизвика дискусии на нашите меѓународни настани или растечка индустрија news network, тогаш SBC е среќен да се вклучат." За SBC Спортски Обложувања Заедница (SBC) се водечките спортски обложувања индустриски експерти, неколку работи од најистакнатите и најпопуларните вести портали, како и некои од најголемите посветен обложување спортски настани, вклучувајќи ги и Обложување на Фудбалски, Обложување на Спортски, Обложување на Спортски Америка & SBC Награди.Слави 10 години од првата SBC обложување спортски настан, компанијата има развиено солидна репутација за доставување на одлична високо ниво на содржина и фокусирани публика на високи донесување на одлуки во нивниот настани.За Сите-во Разновидноста на Проектот На Сите-во Разновидноста на Проектот е индустрија е глобален ресурси за податоците кои се однесуваат на разновидност и вклученост.Ние собираме податоци преку вработен истражувања и на Сите-Индекс — стандард индекс кој е поставен да биде дефинитивна бенчмарк алатка за коцкање индустрија за да се измери напредокот кон вклучување на работното место.Нашата визија е да се префрлат на парадигмата за инклузија преку транспарентност, мерливост и вистински тактики.Повеќе информации може да се најде на allindiversityproject.com или со испраќање на [email protected].Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre промо код за холивуд казино заливот сент луис.