џејк е 58 казино њујорк

Интерактивни игри на среќа технологија и игри на услуги, Спин Игри ДОО објавен кон крајот на минатата недела дека тоа биле успешни во стекнување на велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија лиценца.Американско-базирана компанија сега ќе биде во можност да обезбеди коцкање содржина и технологија да се Вртат партнери во Обединетото Кралство.Оперативниот лиценца дава услуги можност да започнете со снабдување на своите интерактивни игри содржина, во прилог на проширување на своите меѓународни стапало со насочување на нови клиенти.Набавка на велика БРИТАНИЈА лиценца е дел од компанијата проширувањето стратегија.Спин Игри исто така е во процес на аплицирање за дополнителни лиценци за игри на среќа во разни нови комерцијални, домашните и меѓународните јурисдикции.Спин Игри' Главен Извршен Кент Млади рече во една компанија изјава: "Ние сме многу возбудени да ја објави оваа ознака за земја дозволата, како што е клучен одобрение за Спин Игри, и ќе ни овозможи да се воспостави нашите проширување на присуство на глобално ниво."Донесувањето докажано земјиште-базирана содржина на igaming средина во велика БРИТАНИЈА и Европа е уште една пресвртница и значаен можност за Спин, акцентирајќи на компанијата раст и успех." џејк е 58 казино њујорк.