дијамант казино Heist сите отпечатоци од прсти

DC Лотарија е информатичката технологија функционери изјави дека веќе не се планира да биде домаќин на онлајн коцкање план на градот е безбедна DC-Нето – висока-брзина мрежа изградена од post-9/11 за да се обезбеди официјалните комуникации нема да биде прекинато во случај на друга терористички напад.Првично планирано да се обезбеди iGaming ќе се "чуваат во градот граници" под безбедна конекција за wagered игри, DC јавниот Обвинител Irvin Б рече вчера дека службените лица се пријавиле за други форми на технологија за да се обезбеди систем.Дали тие сфатија дека онлајн коцкање не е форма на тероризам?Она што пробив!Во извештајот од страна на Вашингтон Пост, Irvin одби да детал која технологија ќе се користи наместо тоа, но не се спомене дека игра е да се остане во рамките на градот да бидат законски.Весникот, исто така, се изјасниле дека Директорот Другар Roogow рече DC Лотарија е "многу сигурни во своите системи", како и во однос на правата на интелектуална сопственост во обид да се регулира онлајн игри на среќа, тој додаде: "Ние не сакате да подарите сè што правиш.Ние се чувствуваме ние сме најдат други начини за да се обезбеди систем во однос на intrajurisdictional игра" дијамант казино heist сите отпечатоци од прсти. Лотарија на службени лица, кои работеа на неговата имплементација, бидејќи тоа помина во законот, како дел од дополнителни буџетски план минатиот декември, исто така, велат дека немаат планови за да ги промените главните компоненти на iGaming.Ова беше одлучено откако тие ќе одржи серија на доцнење на јавни состаноци за решавање загриженост за онлајн коцкање.За да се задржи било да се грижиш и погрешно информирани членовите на јавноста содржина, тие намален бројот на игри планира да се деби од шест до четири кога iGaming е реализиран од страна на лотарија.Сепак, пар на игри оставени надвор од лотарија е првичните планови ќе бидат повторно се враќаат во подоцнежна точка во секој случај, официјалните лица рече, покажувајќи дека нивните напори да ги задоволи се само губење на време и напор.Најмалку амандман во мрежата технологија предлага тие го признава разликата меѓу iGaming и тероризам?Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre дијамант казино heist на сите пристапни точки.