бесплатен покер веб-сајтови за забава

Шведската онлајн казино оператор Г-Зелена И Компанија AB најави успешно завршување на неговата работа за да купите дански ривал Dansk Underholdning Ограничени за некоја почетна разгледување на $9.79 милиони евра.Стокхолм-листата Г-дин Зелена И Компанија AB објасни дека договорот, кој првпат беше објавен во февруари и е предмет на одобрување од страна на данската Коцкање Орган, го видел тоа се здобијат со некоја онлајн коцкање лиценца за Данска и што е тоа сега, има намера да лансира своите услуги во оваа Скандинавска нација пред крајот на годината.Г-дин Зелена И Компанија AB работи онлајн игри на домени MrGreen.com и Garbo.com и веќе се одржа лиценци од органи во земјите од Велика Британија, Малта и Италија, додека Dansk Underholdning Ограничена е одговорен за брендови како што се BingoSlottet.dk, BingoSjov.dk и BalletBingo.dk.Основана во 2007 година, Г-дин Зелена И Компанија AB изјави дека првичната куповната цена може да се зголеми со дополнителни $706,700 предвидено дека "во одредени услови се исполнети", а тоа се очекува целиот стекнување да се "позитивен ефект" на својата годишна заработувачка по акција и оперативен готовински тек бесплатен покер веб-сајтови за забава.

"Ова е дел од нашата стратегија за проширување на нови географски пазари," читај изјавата од По Норман, Главен Извршен Директор за Г-дин Зелена И Компанија црвена карпа казино супер боул проп облози. "Бидејќи нашиот фокус е да се прошири во локално регулирани пазари, установи во Данска е природен чекор." Г-дин Зелена И Компанија AB изјави дека Dansk Underholdning Ограничен снимен годишна бруто-приходи од околу $4.2 милиони евра во 2016 година, што е раст од 27% од година на година, а Петар Eugen Clausen е да продолжи да служи како својата нова аквизиција е Главен Извршен Директор црвена карпа казино недела бранч.

"Ние сме возбудени за да стане дел од Г-дин Зелена [И Компанија AB], кој по мое мислење е еден од повеќето вешти оператори во индустријата," читање на февруари изјава од Clausen црвена карпа казино сурфање и трева. "Договорот е совршен натпревар како што тоа е комбинација Г-дин Зелена [И Компанија AB]'s надлежности и економиите на обем со данската присуство и локално познавање на Dansk Underholdning Ограничен.Ние со нетрпение очекуваме воведување на Г-дин Зелена [И Компанија AB] во Данска." името на казино во destin флорида.