Kitchenaid долго слот Toaster 2 парче

Bet-at-home бруто обложување и игри приходи беше €143.3 m ($163.9 m) за целосна 2019 година, речиси иста како претходната година приходите од €143.4 м kitchenaid долго слот toaster 2 парче. EBITDA за 2019 беше €35.2 m, падот на 3% од година на година, додека добивката пред оданочување беа €33.1 m, долу 5%.Маркетинг трошоци во текот на годината беа €39.8 m, а пораст од 4% од 2018, и консолидираниот профит беше €18 милиони, надолу 45%.И покрај тоа, германскиот оператор постигне највисок обложување и игри волумен во својата историја, на €3.2 bn.Со состојба на 31 декември 2019, Bet-at-home имаше 5.2 милиони регистрирани корисници, до 4% од претходната година.Во своите предвидувања за 2020 година, Bet-at-home проценки бруто приходите од помеѓу €120m и €132m, со EBITDA помеѓу €23m и €27m.Операторот атрибути на оваа предвиде намалување на "губење на суштинските делови од Швајцарската пазар и значително намалување на полскиот пазар."Иако оператор признава регулаторни промени во Германија би можело да доведе до потенцијален пад на приходите, заклучокот се состои во оваа "во моментов не може да се проценува и затоа не се смета." kitchenaid kmt5115er 4 парче долго слот високо-лифт лост toaster империја црвена.