Donde Jugar покер на интернет гревот Dinero

Тоа е што многу смисла зошто Делавер соборен предлогот за коцкање проширување почетокот на оваа година во Март.Казино бизнис не е правење на било каде во близина на пари не се прави минатата година.Всушност, многу од нив тврдат дека тие се борат за да преживеат и да се надева дека ќе данок пауза ќе биде нивниот спас.Падови Хотел и Казино извршен ДИРЕКТОР Ед Sutor, "Ова е прв пат во Довер Падови историјата имаме изгубени пари.И во нашата вториот квартал се пријавени на Комисијата за Хартии од вредност дека сме направени од помалку од 1 отсто." –WBOC 16 Како што стои сега, Делавер службеници се размислува за сечење даноци на државата три казина, овозможувајќи им да се задржи повеќе од нивниот профит.Приходи од слот машини во Делавер забележа пад од 13% во споредба со минатата година.Лошата економија и конкуренцијата од Мериленд отварање на казина, минатата година да се подготви коцкари далеку од Делавер три казина, има повредени во крајна линија.Но, висока даночна стапка казина се оптоварени со сè не им било.Тоа е добивање на точка каде што казина се размислува за затворање.Според Sutor, "Ние немаме долари за да се промовира.Ние немаме долари за рекламирање на.. donde jugar покер на интернет гревот dinero. Ние сме најголем приватен работодавач, имаме повеќе од 1,400 вработени.. смеење grizzly ресторан.
Но, ние сме, исто така, далеку, најголеми даночни обврзници во земјата." – WBOC 16 бар & casino missoula мт. Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre латинска казино пејач во ирец.