преземете слот машина телефон ознака

Една компанија во срцето на казино оператор Цезар Забава е тужба против Масачусетс Игри Комисија (MGC) претседателот Стивен Крозби има побиено клучна штица на Цезар' аргумент.Во четвртокот, Цезар поднесе тужба против Крозби, наведувајќи, тој би се впуштил во "дискриминаторски, пристрасна и неправедна нарушување" од Цезар' понуда за Бостон казино лиценца.Цезар веќе долго време се преземат проблем со MGC е определување во октомври дека Цезар беше недостоен за однесување казино операции во државата.На MGC тврди дека нејзините истражителите имал откриени на Цезар инвеститор со врски на руски мафијаши, додека Цезар тврди Крозби имаше "намерно и погрешно" поткопаа нивната Бостон понудата, со цел да корист ривал понудата од страна Дин Установи, вклучувајќи недвижен имот во сопственост на поранешен деловен партнер на Крозби е.Цезар' тужбата се тврди дека Спектар на Игри Група – кој бил назначен од страна на MGC и на државата Истраги и Спроведување Биро (IEB) со спроведување на позадина истрага Цезар' соодветноста – "беше всушност препорачува [Цезар] се најде погоден." Цезар тврди дека IEB директор Карен Хјуз "пожали Спектар на препораката и не успеа да ги открие дека препораката, по консултации со [Крозби]." Цезар понатаму тврди дека ниту Велс, ниту било кој друг MGC или IEB службен имаше "откриени Спектар е поволна препорака или објасни на Бирото за одлуката да се отфрли таа препорака." Во петок, Лас Вегас Преглед-Списанието е Хауард Stutz објави изјава од страна на Спектарот правни орел Стив Ingis дека појдов дупки во Цезар' барање преземете слот машина телефон ознака. Ingis изјави дека Спектар имаше "поднесе нацрт-извештајот на IEB препорачува дека одредени наведени прашања кои се однесуваат на Цезар' соодветноста се однесува на adjudicatory претрес, на кој Цезар ќе биде потребно за да се утврди неговата соодветност со јасни и убедливи докази.Имено, Спектар, не се препорачуваат наоѓање на соодветноста или наоѓање на unsuitability во својата нацрт-извештај." Цезар, кој тврди дека се потрошени над $100 во следењето на Бостон казино проект со тогашниот партнер Suffolk Падови, допрва треба да се коментира на Ingis' изјава.Цезар се бараат неодреден штетите од Крозби, повлекување и постојан запечатување на MGC извештај на Цезар и уште една шанса да се фрли својата капа да се врати во Масачусетс казино лиценцирање прстен.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre црвено на црна се вратам џек.