најголемиот казино во Biloxi Ms

s Хо – ќерка на SJM Стопанства основач Стенли Хо Обесени Сонцето од страна на неговиот втор consort – стана извршен директор на фирма на 13 јуни најголемиот казино во biloxi ms. s Хо претходно служел како директор на MGM Grand Рај Ltd, игри на лиценца носителот на MGM Места International, казино на имотот во Макао, MGM Макао.Таа се спуштил од таа улога, на крајот на 2010 година, според извештаите на медиумите најголемиот казино во чикаго. MGM Grand Рај стекнати својата Macau игри дозвола од нејзиниот татко Sociedade де Jogos де Macau SA – сега подружница на за SJM Стопанства – за НАС$200 милиони евра.сестрата на Ms Хо, Pansy Хо Chiu Кинг–, исто така, ќерка на Г-дин Хо од страна на неговиот втор consort –, е генерален директор на Шун Tak и е исто така инвеститор во и директор на MGM Кина Holdings Ltd, Хонг Конг-листата фирма која контроли MGM Макао. најголемиот казино во државата конектикат.