казино во ел дорадо " ридови Ca

Филипини во државна сопственост игри регулаторот, наводно, rubbished тврди дека неговото Казино Филипински Манила Bay објект го кандидира нагоре собрани во долгови од над $41.35 милиони евра во пет години, до крајот на 2018 казино во ел дорадо " ридови ca. Погрешната идентитет: Според среда извештај, Филипините Забава и Игри Корпорација (PAGCor) одговорија на обвинувањата од земјата Ревизија Комисија, прогласувајќи дека државата-кандидира Казино Филипински Манила Bay само започна со работа во август на 2017 казино во ел дорадо " к.с. Таа изјави дека спорните слика згора на тоа треба да се игнорира, бидејќи тоа беше вклучена акумулираните долгови од страна на блиските Казино Филипински Комора, која беше shuttered некои 16 месеци.Должност одбитоци: Во прилог на служат како Азиски нации е казино регулаторот, PAGCor е, наводно, се одговорни за околу 19,900 слотови заедно колекција на некои 2,080 игри маси преку шест Казино Филипински-брендирани својства и еден синџир на 33 сателитски места се шири низ Филипините.Во реагирање на трошењето на мониторите е обвинувања, операторот исто така изјавил дека оспорената дефицит биле изведени само по 'задолжителните придонеси и корпоративната социјална одговорност финансиска помош" им биле одземени и дека неговото Казино Филипински Манила Bay беше поинаку профитабилни.Потенцијалните план: GGRAsia се изјасниле дека за Ревизија Комисија имаше советува PAGCor да се затвори Манила казино, па како да се "спречување на континуирано се загуби' или размислат за спроведување на 'реални развојни планови и стратегии за да се генерираат доволно фондови".Во одговор, операторот наводно понатаму детални дека тоа не може да се затвори на имот се должи на постоењето на 15-годишна закуп се справи со Vanderwood Управување Corporation но дека тоа беше надевајќи се на подобрување на профитабилноста со "rationalizing' работење, намалување на трошоците и 'фокус на своите маркетинг напори на гранка потенцијалот лажат, високо-граница и ВИП маса игри.' Според понеделник изјава од PAGCor.. казино во ел дорадо " арканзас.
"Да генерираат дополнителни приходи, Казино Филипински Манила Bay е сега спроведувањето на под-закуп на вториот кат од областа на junket оператори.Исто така, приход-споделување на шемата е да се биде сериозно се подготвуваат за гарантира позитивни крајна линија." казино во ел мираж аризона.