како да се отвори продавница слот машина

Во понеделник, на соопштението беше издадено од Азискиот Брег Развој Ltd во однос на промените во рамките на нивните одборот на директори.Инвеститорот и сопственикот на Големиот Хо Трамвај casino resort се наоѓа во Виетнам има reshuffled членови на одборот со двајца членови повлекува надолу од своите позиции.Бил Томпсон и Бајрон Sproule беа членови на одборот за Азискиот Брег Развој, кој неодамна се спуштил од своите позиции за да ги извршуваат други напори.Овој лево две позиции се отвори во рок од одборот.Тони Podesta и Loretta Pickus сега се вработени како нови членови на одборот на директори како да се отвори продавница слот машина. Podesta е лобист од сад, кој е, наводно, долгогодишен пријател и да се залагаат за Виетнам владата казино во близина на сан диего со слот машини.
Pickus е поранешен Заменик-Претседател за Адут Забава Одморалишта и има 25 година кариера држи за извршни позиции во рок од неколку индустрии вклучувајќи правни работи, стратешко планирање, и гостопримливост.По менување на позиции во рамките на одборот, Мајкл Кели е извршен претседател, како и главен извршен директор.Кели беше именуван за извршен да се одржи на позиција на развој на компанијата шеф, како и на лидерот на проектот на компанијата, познат како Хо Трамвајски Проект Компанија Ltd како комбинација позиција.Во соопштението се вклучени и дополнителни информации за Големата Хо Трамвај вклучувајќи го и фактот дека над $1 милијарда во распоредени и обврски капитал постои од Предвесник на Капитал Партнери ДОО, Њујорк врз основа хеџ фонд група која има инвестирано во местото на одржување. казино во близина на сан диего.