апликацијата за андроид покер Hors Ligne

elco Летувалишта и Забава (Филипини) Корп вели дека е беспредметно шпекулираат ако тековниот тендер понуда за неговите акции ќе се намали процентот од нејзините акции кои ги поседуваат јавните под 10 проценти прагот бара од Филипините закон апликацијата за андроид покер hors ligne. Тоа е шпекулативни, во тоа време, да се разгледа дали Melco Места Филипини ќе падне под минималната јавна сопственост барање како резултат на тендерската понуда спроведена од страна на MCO Инвестиции," Melco Места Филипини одговорил во изјава за среда апликацијата за андроид казино argent ролна. "За ова да се случи, повеќе од 60 проценти од Melco Места Филипини акции во моментов не се чуваат од страна на MCO Инвестиции ќе треба да се tendered." Melco Места Филипини ќе apprise и консултирајте се со Филипините Берза за чекорите тоа може да потрае ако согласност со јавна сопственост станува прашање", тој додава.elco Места Филипини го води Градот на Соништата Манила casino resort (на сликата) и побара да delist компанијата од Манила размена во септември.КО Инвестиции е подружница на Melco Летувалишта и Забава Ltd, инвеститор во Азија казина, а поседува околу 3.95 милијарди акции во Melco Места Филипини.КО Инвестиции вели дека се префрлите од целосна delisting за купување назад на извонредни акции, ќе ја зголеми својата способност да ја испорача иднина бизнис планови.Менаџментот исто така се очекува да преструктуирање на Филипините операции еднаш на понуди, договорот е завршена, велејќи дека тоа планира "квази-реорганизација", која се уште не е одлучено на. вистински пари казино без Депозит бонус.