казино во ел мираж аризона

Данска е регулирана онлајн игри на пазарот видов спортски обложувања приходи пад во второто тримесечје, и покрај влијанието на Евро 2016 фудбалски турнир.Бројките објавени во четвртокот од страна на Spillemyndigheden регулаторна агенција покажа вкупно обложување и онлајн игри на приходите на DKK 935m (м) во три месеци што завршува на 30 јуни казино во ел мираж аризона.

Фигурата е 16% повисока од истиот период минатата година, но 4% пониска од Q1 2016 година вкупниот.Онлајн казино вертикална генерирани приходи на DKK 355m, до еден-петта година-на година и до 3% секвенцијално.Онлајн покер е рамен година-на-година на DKK 40m но надолу DKK 5m да сликате.Слотови остануваат доминантна форма на онлајн казино игра, постигнувајќи 68% од вкупниот казино приходи пита, со рулет (6%) и блек џек (5%) следниот најпопуларните казино игри.Спортско обложување приходи изнесува DKK 540m, 15% повисоки од година на година, но 7.6% подолу Q1 е вкупно.На броеви може да се очекува да покаже последователни добивка, со оглед на hoopla околните Еуро 2016 година, но можеби Данска неуспехот да се квалификува за tourney навлажнета ентузијазам.Онлајн спортски обложување изнесува 65.5% од вкупниот обложување слика, за разлика од 63.5% во Q1, на првиот квартал во кој регулаторот има избувнал онлајн фигури.И онлајн и земјиште-врз основа на вложување покажа последователни се намалува во Q2, иако земјата-падна врз основа потешко (14%) од онлајн (4%).На 25,500 земјиште базирани на машини во игри сали и ресторани донесе во DKK 400m, до DKK 20 милиони секвенцијално но надолу DKK 15 милиони година на година, прв пат во шест квартали дека земјата базиран производ не успеа да се генерира позитивен раст.Данска е седум земјиште базирани на казина пријавени приходи на DKK 100, за разлика од DKK 90m пред една година, најголем квартален се добијат од агенцијата започна со составувањето на статистика во 2012 година злато штрајк казино во tunica. Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre злато штрајк казино во tunica ms.