златна дама казино промо кодови

acau казино оператор Песоци Кина Ltd вели дека тоа е плаќаат бонус на февруари 16 – три дена пред Кинеската Нова Година до сите квалификувани вработени со цело работно време.вкупно 27,000 full-тајмери кои веќе имаат завршено најмалку една година на целосна услуга ќе добијат бонус од најмалку еден месец плата, рече компанијата златна дама казино промо кодови. Во име на компанијата и нашиот претседател, Г златна дама казино бонус регистрирате. Шелдон Adelson, јас би сакал да се заблагодарам на нашите посветен на членовите на тимот за internalising на компанијата основни вредности и нивното преведување во секојдневна акција за доброто на нашите клиенти," вели Едвард Трејси, претседател и главен извршен директор на Песок Кина, во изјава придружни огласот.р Adelson рече на јавен настан во Макао во средата дека Песоци Кина сака да се вработат и да се промовира како многу локални луѓе што е можно.n понеделник, ривал Macau казино оператор MGM Кина Holdings Ltd најави она што тој го опиша како "дискрециони бонус" плаќаат овој месец, за сите не-управување со членови на тимот. златна дама казино без депозит бонус кодови 2021.