колку инвентар слотови во ковчегот

Плаќање за управување со фирма Безбедна Тргување започна првиот крај-до-крај во согласност трансакција платформа за НАС онлајн коцкање оператори. ST-1 дава една кохерентна плаќање решение кое ги интегрира во еден оператор е постоечка платформа и управува со целокупната трансакција процес – преку играч регистрација и депозити да повлекувања – на начин кој е прилагоден да ги задоволат барањата на НАС онлајн коцкање индустрија колку инвентар слотови во ковчегот.
Kobus Паулсен, Сигурно Тргување извршен ДИРЕКТОР, рече: "Ние сме споени водечка индустрија на партнери за да се развие едно заедничко решение, овозможувајќи ни да го испорача најдобри-на-раса на технологија за да се направи имателите на одобренија и дозволи во согласност слот за експанзија комунални mac pro 5.1. "Ова е кулминација на години на напорна работа.Ние сме успеа да се создаде идеална платформа за коцкање оператори, овозможувајќи им да беспрекорно функционира во нови САД коцкање пејзаж." Фирмата рече на нова платформа може да се движите низ НАС " крпеница онлајн коцкање законодавство, во двете државно и федерално ниво, обезбедување на ова незгодно терен е веќе проблем за операторите кои може да наместо да се фокусираат на нивните корисници слот за експанзија на задните искористи за ладење вентилатор со lp4 конектор. Преку темелно идентификација, локација и одговорен коцкање проверки, во реално-време играч на проверка и верификација, софистицирани анти-измама мерки и целосна, транспарентни ревизија трага, СТ-1 овозможува на операторите да ги задоволи сите чинители, вклучувајќи ги и државните законодавци и банки – и лесно маневрирање низ НАС' законодавна минско поле слот за експанзија на задните издувните вентилаторот за ладење. Како и обезбедување на едно решение за операторите за постигнување на законска усогласеност и "провери и процесот трансакции во целосна доверба", ST-1 може да се пофали со број "од вредност-додадете карактеристики" и софистициран синџир на вредности кои ги отстранува комплексноста на се има да се управуваат и да се интегрираат со повеќе добавувачи. Паулсен продолжи: "На НАС онлајн игри сектор е потенцијално профитабилен, но многу оператори се стави надвор поради тешкотии околу согласност.Ние веруваме надвор решение може да предизвика чекор-промена и да им се овозможи на операторите да лесно да се постави и да успее во она што наскоро ќе биде подобрената на пазарот." .