слот за експанзија на задните искористи за ладење вентилатор со Lp4 конектор

р McNally кажано GGRAsia: "Ние веќе кажав претходно изрази загриженост од страна на УНЕСКО." e додаде: "Како резултат на тоа ние ќе продолжат да се развиваат свежи планови кои се прифатливи за да се постигнат целите на креирање на туристички места, а во исто време да ги почитува историските и духовните чудо на Angkor Wat сајт." ong Конг-листата NagaCorp веќе работи на NagaWorld казино комплекс во Камбоџа е капитал, Phnom Penh.Таа има ексклузивна дозвола да работат казина има и во градот и околината.e додаде: "Ние слушаме внимателно и особено и се координираат меѓусебно со клучните претставници на владата на Камбоџа." р McNally изјавил: "Иако јас не може да обезбеди распоред во тоа време можам да ве уверам ние ќе продолжат да се развиваат прифатлив план за оваа област, кои ќе се приспособат и да го промовира туризмот во најдобар интерес на земјата." Нашата цел е да се подобри и да се зголеми туризмот како раст на бизнис секторот и да се промовира и дополнување на Светското Наследство на унеско Angkor Wat," тој понатаму забележува. слот за експанзија на задните искористи за ладење вентилатор со lp4 конектор.