е коцкање е дозволено во ајдахо

Девет-казино на пазарот во Атлантик Сити, наводно имал многу добра април по chalking до 23.8% пораст од година на година во вкупен бруто игри приходи до $265.4 милиони инклузивно на 58.9% вкупно зголемување во takings од онлајн коцкање да $36.6 милиони евра.Регулаторот извештаи: Според вторник извештај од цитирајќи официјални бројки од Њу Џерси Поделба на Игри за Спроведување на законот (pdf), крајбрежен град е казино победа за 30-дневен период swelled од 8.4% од година на година да се погоди $207.6 милиони додека takings од своите младиот и надежен sportsbetting сектор хит $21.2 милиони евра е коцкање е дозволено во ајдахо.

Borgata prospers: Прес на Атлантик Сити пријавено дека последните резултати претставуваат единаесеттиот последователен месец на раст на Њу Џерси казино на пазарот иако само Borgata Хотел Казино и Спа успеа да ги сними на една година-за-годишниот пораст на земјата-базирани победи.Бројките покажаа дека својата куќа во извештај на $53.3 милиони соодветствува на споредливи да се зголеми само за 0,5%, додека неговата iGaming вкупно $5.4 милиони претставува отече на некои 19%.Местото на одржување е во сопственост на Лас Вегас-со седиште MGM Места Меѓународни наводно го донесе во некои $24,760 од sportsbetting да им помогнам на вкупните април игри приходи од 2% и над $58.8 милиони евра.Тоа беше многу истата приказна за Златна Грутка Атлантик Сити како овој имот го виде својата земја-базирани победи за април несреќа со 23.4% од година на година да $15.4 милиони иако неговиот sportsbetting услуга придонесе некои $39,216 е коцкање е дозволено во индија. Но, местото на одржување е iGaming операција дејствуваше како нешто на шамандура како и нејзиниот пораст на некои 70.3% до $13.8 милиони помогна да се донесе неговиот родител на вкупниот месечен игри приходи од 3.7% до $29.3 милиони евра.Онлајн импресионира: Онлајн, исто така, беше сигурно фактор за Одморалишта на Дигитални носачи на околните Места Казино Хотел, како нејзин април победи подобри со 96.7% од година-на-година на врвот $за 7,1 милиони евра.Ова беше додадена на околу $4.7 милиони евра во спортски wagering takings да им помогнам на iGaming потфат на вкупните приходи од 229.5% и во вишокот на $11.9 милиони евра.За својата земја-базирани операции, местото управувана од страна на Mohegan Игри и Забава го виде својата победа се откажат од 25.7% да се погоди речиси $12.8 милиони евра.Оваа ситуација беше обработени од страна на Цезар Интерактивни њу џерси подредени на Цезар Атлантик Сити како месец видов овој потфат победа на зголемување од 30.5% од година на година да $4.5 милиони додека нејзината земја-базирани патрон може само да управуваат со април казино приходи од малку повеќе од $22 милиони евра, кој соодветствува на 24% намалување.Земјиште-базирани disappoints: во Однос на градот Tropicana Казино и да се Впуштат Атлантик Сити, кој сега е во сопственост на Игри на среќа и за Одмор Својства Incorporated, април казино победи намалија од 13% од година на година да $24 милиони додека неговото онлајн работење просперирав со takings од страна на 16.2% до $3.6 милиони евра.Гигант место згора на тоа додаде $76,968 од sportsbetting но се уште видов вкупните месечни игри приходи пад од 9.7% до $27.7 милиони евра.Цезар Забава Корпорација огромни Bally е Атлантик Сити беше во речиси истиот брод како своја земја-врз основа казино победи за април падна за 7% од година на година за околу $14.1 милиони евра.Местото на одржување успеа да се донесе во некои $351,363 од sportsbetting но се уште видов вкупните месечни игри приходи пад од 4,7% од само над $14.5 милиони евра.Оваа состојба беше emulated од страна на Harrah ' s Одморалиште Атлантик Сити како земја-врз основа казино победи за април може само да достигне $27.1 милиони евра, кој соодветствува на една година-за-годишно влошување на 6.6%, додека вкупните игри приходите за месец ослабена од 6.3% до $27.2 милиони дури и како нејзините натрупаа $73,542 од спортски wagering.Пар продолжува: бројките од њу џерси Поделба на Игри за Спроведување покажа дека неодамна отворен Океан Одморалиште Казино снимен малку повеќе од $15.1 милиони евра во казино победи за месец април, додека нејзиното $308,409 и $837,730 од интернет и sportsbetting соодветно зеде вкупно игри приходите за месец до $16.3 милиони евра.На слично на тоа-нова Хард Рок Хотелот и Казино Атлантик Сити изведува дури и подобро како своја земја-врз основа на работата снимен победи на $23.3 милиони евра, додека неговата месечна takings достигна и над $25 милиони евра благодарение на $1.5 милиони од iGaming и $130,750 преку спортски wagering.Силна sportsbooks Во однос на државата пар не-Атлантик Сити земјиште-базирани sportsbooks, Meadowlands тркачката патека се појавија како минатиот месец е големиот победник со приходи од над $12.1 милиони евра, додека април извештај за Monmouth Парк тркачката патека беше речиси една петтина помала од $2.5 милиони.Граѓанскиот придобивки: Конечно, њу џерси Поделба на Игри за Спроведување откри дека државата има снимено $1.03 милијарди долари во вкупен игри приходи од почетокот на 2019, што претставува пораст на 27.3% од година на година, додека април видов индустрија придонесе некои $23 милиони во данок. е коцкање е дозволено во хиндуизмот.