најмногу пари изгубени на слотови

nion Игри Хартии од вредност ДОО вели неизвесност песови казино оператори Лас Вегас Песоци Корп и Дин Места Ltd, но дека вреднувањето на нивните акции се сместени најмногу пари изгубени на слотови. Тоа е тешко да се препорача Macau денес среде сите на неизвесност, особено со повеќе posturing од Кина дека тоа би можело да се пад на трговијата на разговорите," белешка рече.nion Игри рече дека неговата најдобрите зема меѓу Северна Америка игри акции беа Лас Вегас Песоци и Дин Одморалишта, двата оператори на Макао казина змеј потрагата xi казино како да се победи. Лас Вегас Песоци е уникатно позициониран да се одржи било значајно или пролонгирано забавување или криза во Макао," Сојузот Игри забелешка рече . Ако Macau обновува, ние очекуваме акции на Дин Установи, ќе се види значително повеќе во главата, со оглед на нејзината поголема gearing да Макао и ВИП севкупно," тој рече змеј потрагата xi казино guido. Ние како ризик/награда на Лас Вегас, Песок во однос на Дин Установи денес, и да видите Лас Вегас Песок како една огромна начин да се игра враќа по голема вредност корекција во Макао." nion Игри "купи" оценка за Лас Вегас Песоци акции и целна цена од НАС$88 змеј потрагата xi казино монети. Лас Вегас Песоци е unquestionable сино-чип акции во секторот и е особено интересно на сегашното ниво," белешка рече најдобрите казино слот змеј потрагата xi. Постојат уште некои повеќе headwinds во Макао да се движите, вклучувајќи ги и потенцијалните заостанува влијание од трговски војни, но ако се нахакан на среден до долг рок во Макао и не се загрижени за пораст на нестабилноста во близина на време, Дин Места е речиси како евтини, како што некогаш беше," Сојузот Игри рече. брод казино дилер вработување.