казино Lac Leamy вклучена ресторан

Онлајн коцкање гигант GVC само даде далеку една четвртина од својот бизнис за слободни казино lac leamy вклучена ресторан.

GVC е турски операции, кои претставуваат околу 25 проценти од компанијата профит, беа нешто на лепење точка во неговата $за 4,3 милијарди Ladbrokes преземање, како онлајн коцкање е нелегално во Турција казино lac leamy кодекс на облекување. GVC извршен ДИРЕКТОР Кени Александар се вели во ноември дека неговата компанија ќе ја продадат на бизнис на фирма наречена Rospo Малта за $186 милиони евра, со цел да маснотии во пропадна на Ladbrokes се справи.Црниот-пазар операција во GVC портфолиото е малку веројатно да ги импресионираат било lenders финансирање на договор или се сретне со одобрување на регулаторите. Rospo сакаше да плати GVC во еднакви месечни рати во текот на пет години, со првото плаќање да започне во вториот месец по завршувањето на Ladbrokes преземање.Но GVC чувствува овој е премногу ризично, што значи тоа беше Rospo е среќен ден колку често го слот машини победи.

"Тоа беше случува да се земе премногу долго .. колку често го слот машини се исплати. и Ladbrokes и GVC се согласиле дека таму не се препорачува спојување [ако GVC не успеа да offload неговите црно-пазар операции]," портпарол изјави Ројтерс минатата недела.Документи конципирањето на Ladbrokes договор, објавен на 9 февруари, покажува дека Rospo официјално го презеде водењето на GVC е турски рака, познат како главата напред Ltd, на 21 декември, ден пред Ladbrokes одбор најави дека се согласиле за преземање. Rospo беше формирана во почетокот на ноември од страна на луѓе кои имале претходно обезбедени од ИТ услуги за главата напред Ltd., според компанијата поднесоци во Малта, според Ројтерс.Во јули, Турција го објави две години офанзива за да ја "избришат" нелегално коцкање.Под предложи нови правила, својата банкарска регулатива агенција ќе биде дадена моќ да спречи финансиски институции од обработката онлајн коцкање трансакции, додека пребарувачите ќе бидат набљудувани, за граѓаните пристап до нелегални сајтови.Минатиот вторник, медиуми на англиски јазик штекер Hurriyet Daily News објави дека полицијата мораше уапсен од 100 луѓе во напади на нелегални онлајн обложување спортски операции во девет провинции во земјата колку често го слот машини исплата. GVC веќе не мора да се грижите за ништо од тоа, се разбира.Но тоа ќе се чека нервозно да се слушне дали Британската влада ќе намалување на максималниот удели на фиксна-шансите обложување терминали (FOBTs), како загрозени.Предлог за намалување на удели од £100 до £2 ќе ги избрише големите чак исклучување GVC е $за 4,3 милијарди вреднување на bookmaking гигант.Како велика БРИТАНИЈА најголемите мало обложување оператор, Ladbrokes се залага да се изгуби поголемиот дел од драстични реформи. е блу чип казино пет пријателски.