Eye In The Sky Casino Surveillance

круг подготовка за Русија-базирани Дијамант Среќа Holdings Ltd е првиот casino resort во Primorye Интегрирани Забава Зона е во тек.нашите лиценците досега беше доделена од страна на властите за casino resort случувања во Primorye.ong Конг-листата казино оператор и инвеститорот NagaCorp Ltd е, исто така, инвестирајќи во casino resort во Primorye eye in the sky casino surveillance. NagaCorp рече во својата 2016 година годишен извештај во Март дека проектот беше "широко на распоред за работа од страна на 2019".eside Дијамант Среќа, друг руски група вети дека ќе се инвестира во Primorye.Кралската Време ДОО има планови за изградба на т.н extruded aluminum t slot uk. интегрирана одморалиште во зоната, со работен наслов 'Феникс'.Проектот е нарушен од страна на пријавени одложувања и правни спорови.rokerage Daiwa Хартии од вредност Group Inc се вели во Март извештајот што се очекува бруто игри приходи од мас-пазар маса игри во Primorye да се покаже соединение годишен раст, од 115 проценти во периодот од 2016 до 2020 година, "постигнување US$335 милиони евра во 2020 година".Брокерски додаде ова е веројатно дека ќе биде управувано од страна на "област близина и достапност на недоволно Северна Азија регион, како и надоместување на домашната економија што резултира со зголемувањето на богатство во Русија". дали постои начин да се победи во craps.