програма кино ле казино Antibes

Поранешниот извршен ДИРЕКТОР на Времето Лотарија (ТП) Кит Milhench, бил обвинет од страна на полицијата со седум точки од обвинението за измама и четири обвиненија за кражба £80,000 против неговиот поранешен компанија.Се верува дека од страна на властите дека Milhench постапил со друг вработен, Мис Amie Pickersgill-Смит, двајцата биле заедно обвинет за наводни отуѓување на џекпот плаќања на лотарија победници.На дела се случиле за време на периоди на април 2008 година и април 2010 година кога двајца се работеше за ТП.Во hindsight, разбирливо е зошто Milhench оставка минатиот септември по цитирање на лошо здравје, како примарна причина.Тие веројатно биле гледајќи го како сокол, и заканувачка shitstorm дека беше на хоризонтот ќе го направи секој болен да го својот стомак.Како за ТП, последното нешто компанијата потребите на сиромашните притиснете, со оглед на компанијата на акции е земање на drubbing како на крајот, конечно удирање 52 недела ниско на 0.375 pence по акција во Лондон ова утро пред неверојатни назад до 0.60 pence, кој се уште е долу некоја забуна 25 проценти од вчера е во близина.Овој скандал доаѓа на петиците на Времето Лотарија е најава да се прошири во онлајн коцкање светот, кој компанијата се надева дека ќе помогне тоа да се симне на мат движи напред.Истраги од страна на велика БРИТАНИЈА Коцкање Комисија и сега Nottinghamshire Полицијата не точно се промовира гласање на доверба во ТП за корпоративно управување во моментот, но на светла страна, можеби прогноза нема да бидат сите gloom and doom, не е лошо да притиснете подобро отколку без притиснете?Тоа е време за ОЈ одделение за да ја покаже својата вредност.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre програма кино ле казино antibes.