онлајн казино Швајцарија без депозит бонус

Пет казино hopefuls се борат за втората казино лиценца во Филаделфија направи своите најнови терени во предниот дел на Пенсилванија Игри Одбор за Контрола крајот на минатата недела во она што испадна да биде паметен состанок, кој исто така видов едно казино глас својата опозицијата во гледањето на втората казино во Градот на Братското Љубов онлајн казино Швајцарија без депозит бонус.

Penn National Игри, на Goldenberg Група, Greenwood Игри, на Cordish Cos.и PHL Локални Игри Л Л онлајн казино shuffler опис на работните места. се меѓу петте оператори кои бараат да се направи терени да се изгради казино во градот и секој од нив доби 15 минути за да направат нивните соодветни случаи, и зошто тие треба да се даде на второ казино лиценца во Philly во случај на PGCB одлучи да даде еден.По сите терени биле сослушани, стана јасно дека сите пет казина се pitched се различни во големината и локацијата од која секоја установа ќе биде изграден на.Еден оператор изрази интерес во поставување на продавница на два хектари земјиште во Центарот на Градот, додека другите оператори изразени нивните интереси во градењето на нивните зглобови во Јужна Филаделфија.Во меѓувреме, SugarHouse Казино, само казино во операција во градот, исто така беше присутен и тоа не е тешко да се разбере зошто тие се таму за да се одвратат PGCB од нуди вториот казино лиценца.Совет: тие не сакаат конкуренција!Иронично, SugarHouse најде сојузник, во форма на соседството група која исто така се противат на новиот казино во градот покер атлас казино del sol. SugarHouse исто така, повика на одборот за најмалку копчето за правење на било какви одлуки барем до државната Законодавна Буџет и Финансии Комитет заврши својата студија за иднината на одржливоста на игри на среќа во државата.Очигледно, SugarHouse има доволно причина да се верува дека откако студија е завршена, една од препораките е да се елиминираат постојните одредби во државата игри закон кој се повикува на два казина во Филаделфија.Треба да тоа биде случај, SugarHouse ќе имаат градот сите за себе покер атлас остин покер палата. Sneaky, sneaky, еј?Но, дури и ако се донесе одлука пред студија излегува, а втората лиценца не е слем забивање.Кој има внатре песна меѓу петте оператори се уште треба да добие одобрување од седум-член на одборот пред тоа добива својот златен билет.Тоа не мора да биде едногласна одлука, но тоа мора да биде одобрен од страна на сите четири законодавна назначените лица и барем еден од гувернерот назначените лица пред лиценца е предаден.Далеку од сигурно нешто, но нешто на сите заинтересирани оператори се подготвени да учествуваат на, многу досада од едно казино во градот бараат да го монополизира близина.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre покер во правец на крик казино.