покер атлас остин покер палата

НИ Congressman Џим Sensenbrenner има писмено до министерството за Правда да бараат објаснување на својата позиција на спортски обложувања покер атлас остин покер палата.
Sensenbrenner, Претседателот на Куќата Поткомитетот за Криминал, Тероризам, Внатрешна Безбедност и Истраги, предложи Конгресот мора да дејствуваат на некој начин следниве Врховниот Суд е укинување на Професионални и Аматерски Спортски законот за Заштита во Мај.Во септември, претставници на Куќа Судството Поткомитетот спортски обложувања претрес дискутира спортски обложувања законодавство, со Невада Игри Одбор за Контрола и Американски Игри Асоцијација сведочи против потребата за федерални вклученост.Сепак, писмена форма во јавното писмо, Sensenbrenner има повторно се осврна на прашањето, иако тој престана кратко препорачува сојузна надзор.Тој напиша: "По слух од панелот на експерти претставуваат широк спектар на работни места поврзани за спортско обложување, јасно е Конгресот има работа да се направи за да се обезбеди на јавноста се заштитени, и било потенцијал за експлоатација од страна на криминалци се намалени во овој пост-PASPA ера."За да се заштити Американската јавност и го ограничуваат способноста на кривично организации од искористување на интернет коцкање, верувам дека Конгресот ќе се развие законодавен одговор на прашања создадени од страна на Врховниот Суд е одлуката паѓа надолу PASPA." покер во правец на крик казино.