гајба и барел рулет Dinnerware

Велика БРИТАНИЈА е Коцкање Комисија (UKGC) и Конкуренцијата на Пазарите Орган (CMA) се завиткани заедничка програма за подобрување на онлајн коцкање индустрија, и тие чувствуваат дека направил многу добри работи, со неколку конци лево бавни.Тие се обрати на индустријата во заедничко писмо објавено на април 29 гајба и барел рулет dinnerware. Во огласот, тие прослави "значителни промени" донесена од страна на шест фирми: Ladbrokes, Вилијам Хил, PT Забава, BGO, Jumpman Игри на среќа и Напредок Игра.Тие напишал: "Секој од овие фирми посветени не да се продолжи или да повтори некои практики кои ЦВА смета беа фер.Но, влијанието на оваа работа има се чувствува низ целиот сектор." Тие подразбираат доста силно дека сектор го губат потрошувачите вера, и да се прикаже себеси како херои кои дојдоа да го зачувате.Чудно, иако програмата е сега доаѓаат до крај, регулаторите имајте во предвид дека има уште многу работа да се направи.Тие напиша: "Што треба да ревизија на сите ваши правила и услови, да ги испита вашиот бизнис системи и практики, вградување на усогласеност и, најважно, постојано ги видиш овие да се осигура дека ќе се одржи високи стандарди за заштита на потрошувачите во иднина." Покрај тоа, тие укажуваат на тоа секој оператор треба да се води од страна на пример, се третираат клиенти на правичен, изградба на јасен промоции, и прашање добивки без непотребно одложување.Можеби како дел од таа push, GVC Стопанства, група која работи Ladbrokes, неодамна повика на построга забрана за коцкање реклами, и, со тоа, propped себе нагоре како морален водач на индустријата.Програмата имаше забележителни резултати во текот на својата рок.Во август 2018, Jumpman Игри на среќа и Напредок Игра согласи да го поедностави своето повлекување процеси, и крај на практиката на confiscating средства од хибернација сметки.Тие, исто така, објави во февруари 2018 дека Ladbrokes, Вилијам Хил, и Playtech сајтови се согласи да се прават нивните промоции повеќе достапен и лесен за користење.Ова не е строго на крајот на ЦВА и UKGC партнерство, иако.Писмото белешки двете групи ќе продолжат да соработуваат на усогласеност на работите и да ги анализира нефер постапки во индустријата.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre гајба и барел рулет сад.