Totka да победат во коцкање

Mobile е уште фалсификување напред колку што е коцкање индустрија е загрижен и не изгледа се забави.Добро...што е, се додека прекумерна количина на луѓето купуваат паметен телефон и капацитетот само не може да се земе тоа повеќе, што е она што се чини дека да се случува во моментот.Приказна во Гардијан наведува дека по перча во луѓето да одлучат да инвестираат во нов паметен телефон, како и олеснување на пристапот за поевтини Android уреди, мрежите се почнуваат да лак под притисок.Првиот ден на Мобилен Светски Конгрес експо во Барселона слушнале од Hamadoun Toure, генералниот секретар на Меѓународната Телекомуникациска Унија, дека владите треба да го забрза навлегувањето на високо-брзински влакна оптички кабли.Бројките за навлегувањето на паметни телефони зборуваат сами за себе; со пазарот, расте 74% во 2010 година, по 300 милиони биле испратени на трговците на мало за да го продаде на масите кои се бараат за најдобар новата технологија.Ние веќе сте ги виделе outsell Компјутери во целиот свет и тоа е мисла тие ќе outsell нормален "функција телефони" во рамките прашање на години totka да победат во коцкање. ITU прогноза, која предвиде дека паметен телефон сопственост ќе достигне две милијарди евра до 2015 година, рече, "во некои високо употреба градови, како што се Сан Франциско, Њујорк и Лондон, ние се уште се гледаат корисници фрустрирани од хронични проблеми на мрежата за недостапноста." Што се однесува до коцкање индустрија оди, на навлегувањето на мобилни телефони за две милијарди долари е само добра вест за индустрија, која станува се повеќе благодарни за напредокот направен.Моменталното ниво на капацитет, очигледно не е проблем, но со широка навлегувањето на влакна оптички кабли и зголемување на достапноста на wifi жариштата тоа не е веројатно да се влијае на коцкање индустрија за долг период на време.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre држете среќа казино без депозит бонус кодови.