држете среќа казино бонус кодови

На сок воз има земјата за прекин за Рајот Co Ltd., Јужна Кореја странецот-само казино оператор.Во април 3 поднесување, тие се изјасниле приходите падна на 0,9%, минатата година во Март.Вкупно, тие го донесе во KRW50.63 милијарди долари (44.6 милиони денари), во споредба со малку поздрава KRW51.07 милијарди долари (45 милиони), во Март 2018 држете среќа казино бонус кодови.

Падот најмногу се должи на машина за игри, која ја намали 11.3%, додека маса игри остана дури и со 2018 топла вода палм спрингс слотови. Компанијата не даваат никаква основа за намалување.Со оглед на тоа е прв пат во месеци кои што го видел намалување, тие може да не се подготвени да го објаснат.Тоа многу добро може да биде дека иако викенд оган што ги затворат своите Рај Градскиот хотел за едно попладне може да се направи разлика помеѓу зголемување и намалување на нивната крајна линија, за период.Пред овој пад, Рајот Ко изгледаше непобедлива.Тоа заврши 2018 многу силна, и rumbled на 28.5% се зголеми за месец февруари.И покрај станот месец, генерално, во првиот квартал од 2019 беше многу успешна за операторот.Тие видов пораст од 9.3% за година досега, со што во KRW162.09 милијарди евра ($140 милиони денари).Ако Рај Ко држи чекор, тие барат да бидат во здрава состојба да ги тепаат своите 2018 цела година приходи, каде што се пријавени вкупно загуба на KWR10.97 милијарди долари (8 милиони евра).Истата не може да се каже и за нивната конкуренција.Големиот Кореја Одмор, кој допрва треба да го пријават своето Март бројки, се изјасниле како 12.7% намалување, во февруари, и 18,8% се намали за годината досега.Откако Рај Ко чисти до штета од нивниот хотел оган, и почнува да се ужива придобивките на зголемување на Кинескиот туризам и започнува со пополнување на нивните неодамна отвори втората фаза од Рајот Град, приходите може да се искачи дури и повисоки.Дури и ако тие не се, иако, тие изгледа се подготвуваат да заврши годината во црно.Со оглед на она што тие се конкуренција се случува преку,, сигурен сум дека тие ќе го земе.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre топла вода cathedral city слотови.