казино во кипар Ayia Napa

acau бруто игри приходи (GGR) за јуни падна година-на-година е со помал процент отколку дури и високи владини официјални имаше очекува.Падот беше 36.2 проценти од година на година во јуни да за MOP17.36 милијарди долари (US$2.17 милијарди евра) од околу MOP27.22 милијарди долари во јуни 2014 година казино во кипар ayia napa. Тоа беше најмал месечна стапка на година на година пад од јануари, кога на пазарот договор од страна 17.4 проценти.acau Секретар за Економија и Финансии, Ангажирање Leong Vai Tac, имаше во понеделник означена – во коментари на локалните медиуми – на GGR пад за јуни толку висока како и 41 процент од година на година.ај 2014 последен пат Macau покажа година на година месечни експанзија во GGR, кога тоа се зголеми 9.3 проценти на само над MOP32.35 милијарди долари. казино во брод п.