како да се запре коцкање сајтови на Iphone

Ние сме во моментов се соочува период кога сите изданија своите пред-затворете тргување ажурирања за конкурентите да се погледне и дека, "Што го правиш многу крвави добро, всушност." Ова е случај со најновите компанија за ослободување на ажурирање денес, како Playtech го прослават Меѓународни Игри Награда за iGaming Софтвер Снабдувач со ослободување на ѕвездени сет на податоци.Меѓународната дизајнер, програмер и носителот на лиценцата за софтвер за интернет, мобилни и земјиште-базирани игри индустрија видов бруто приход до 26% €173.1 m за 2010 година (2009: €137.3 м).Покрај тоа, вкупните приходи за 2010 година беа, исто така, до 24% €142.3 m од €114.8 милиони годината пред тоа.Во однос на онлајн, нивното учество на добивката од Вилијам Хил Онлајн (СЗО) се зголеми од страна на импресивен 37% до €30.8 m, од €22.5 m во 2009 година како да се запре коцкање сајтови на iphone. Ова вклучува €7.0 m во Q4 2010 година како да се запре коцкање себе. Коментирање, Playtech е Главен Извршен директор, Мор Weizer, рече: "Playtech бизнис е зголемен во сите области, обезбедувајќи многу стабилна четвртиот квартал перформанси.Раст од нашите постоечки бизнис, кога се комбинираат со нови licensees или само започна, или поради започне наскоро, ни дава солидна платформа за 2011 година како да се запре коцкање и на залагањето. Како резултат на тоа, Одборот е удобно со пазарните очекувања за годината што завршува на 31 декември 2010 година и изгледа очекуваме 2011 година со доверба како уште една година на значителен развој." Playtech исто така, денес објави дека тие го стекнале целиот издадени од акционерски капитал на Интелигентни Игри Решенија (IGS), провајдер на софтвер врз основа казино системи за управување рулет 75 mm avec frein. Weizer коментира: "Можеме да видиме овој договор како се засилува она што е веќе Playtech е уникатен конкурентна предност и крстот платформа способности како тренд на конвергенција на земјата врз основа и онлајн сегменти продолжува." Конвергенција е идентификуван како еден од клучните трендови во индустријата за игри во право, па сега тоа не доаѓа како изненадување дека ова треба да биде идентификуван како една од причините за преземање.Подоцна во ослободувањето, Playtech исто така додаде дека 2011 година започна само како силно, секојдневна активност во првите три недели од овој месец повеќе од 11% во пресрет на јануари 2010 година. Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre.