Slot Online Uang Asli Terbaik

Над 35 казина во Макао, наводно, искусни разочарувачки ноември по chalking до 8.5% од година на година се намали во вкупен бруто игри приходи за малку над $2.83 милијарди долари.Според една недела извештај од Внатре Азиските Игри цитирајќи официјални бројки од енклава Гејминг Инспекција и Координација Биро, ноември фигура беше година е најнизок и да се следат октомври во која се комбинираат картонче паднале од споредливи 3.2% на околу $3.27 милијарди долари.Долгорочни заостануваат: ноември фигура, исто така, значи дека Macau сега има искусни споредливи се намалува во вкупен бруто игри приходи за седум на годината е единаесет месеци со година до денес се совпаѓа во моментов стојат некои 2.4% пониска од околу $33.43 милијарди долари.Високо-ролери избледи: Macau е дом на некои од најголемите светски и најпознатите коцкање места, вклучувајќи го и исконски Казино Гранд Lisboa од SJM Holdings Limited, како и Melco Летувалишта и Забава Ограничен ателјето Град Макао, додека ноември згора на тоа, наводно, го виде градот е казина снимање 25% намалување на приходите од ВИП коцкари заедно поврзани 5% до 7% корозија во поврзани takings од мас-сегмент од пазарот.Изненадувачките пресметка: Сепак, во Внатрешноста на Азиските Игри објавија дека во ноември резултатот не беше сите лоши вести, како што некои аналитичари имаше порано предвиде дека вкупен бруто игри приходи за 30-ден, месец може да се влоши од колку што е 15% на околу $2.63 милијарди долари.Позитивни изгледи: Во прилог, Хонг Конг-врз основа на брокерска куќа ЈП Морган Хартии од вредност (Азија Пацифик) наводно детални дека казина во Макао имаше успеа да ги сними просечна дневна вкупен бруто игри приходите за месец ноември на само над $94.62 милиони евра, која прогласи 'не беше многу лошо' и беше во согласност со "сезонски солидна третиот квартал' бројка од $95.49 милиони 'и покрај пореметувања од значајни социјални немири во Хонг Конг, како и некои виза контрола во Макао кон крајот на месецот.' slot online uang asli terbaik.