најблиску казино да Colby

Значајни одбор промени најави Еволуција Игри Група AB доставени во третата четвртина 2016 година резултати известување силен раст на приходите и значително зголемување на бројот на мобилна пенетрација.Компанијата атрибути е успех да силна општ раст и продолжи голема побарувачка за посветен средини.Клучни индикатори за учинок за три месеци што завршува на 30 септември 2016 година вклучуваат:– Приходи се зголеми на 47 проценти на Еврото 29.2 милиони денари (Q3/2015: Евро 19.8 милиони)– Добивката на Еврото 7.4 милиони денари (Q3/2015: 5.8 милиони Евра)– Заработка по акција на Еврото 0.21 (Q3/2015: Евро 0.16)– EBITDA е зголемен за 37 проценти на Еврото 10.8 милиони денари (Q3/2015: Евро 7.8 милиони евра), што одговара на маргина 37 проценти (Q3/2015: 40 проценти)– Мобиле пенетрација изнесува 43 проценти (Q3/2015: 28 проценти)"Во живо Казино продолжува да добие земјата и во однос на стратешко значење за операторите и популарност со крајните корисници, и ние затоа беа во можност да се сними уште еден квартал на силен раст," Јенс фон Bahr, главен извршен директор на Еволуцијата рече.На задната страна од резултатите а како последица на компанијата е импресивен раст, Одборот има направено значајни промени кои ќе дојдат во сила на 1 ноември, 2016 година.Клучни промени вклучуваат оставка на Џоел Citron како Претседател, тој сепак ќе остане членка на компанијата одбор.Главен извршен директор и член на одборот Јенс фон Bahr беше избран за Претседател од страна на одборот до следното генерално собрание.Мартин Carlesund ќе ја преземе улогата на главен извршен директор на групата и Јохан Nordström е вработен како главен извршен директор на оперативен субјект."Мојата улога ќе се фокусира на насочување, генерален надзор и управување прашања.Јас со нетрпение очекуваме да работиме со Јенс, Мартин и одборот како што продолжуваат да се изгради оваа извонредна компанија," Citron рече."Уште од ИПО, Мартин и имам колективно се фокусирани на создавање на организација која што може да се земе Еволуцијата на следното ниво.Ние сега го имаат тоа во место, и Мартин е вистинскиот човек за да го доведе; што тој се има докажано во негово време како извршен ДИРЕКТОР на оперативниот субјект," Јенс фон Bahr додаде."Во улога на Извршен Претседател, јас ќе бидам во можност да се фокусираат целосно на развој на нашата постојана, успешна стратегија за пораст.Меѓу другото, гледам потреба да се зголеми на време ние се погледне на потенцијалните придобивки и стратешки партнерства оди напред".Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa човек со планот тука во Casinomeister.Брајан Bailey е трчање Casinomeister од неговото лансирање во јуни 1998 година најблиску казино да colby. Тој го гледал индустрија расте од неговите исконски фаза на она што е сега.На Meister има присуствуваа речиси 100 конференции во изминатите 20 години и да има или е говорник или панел модератор за најмалку 60 настани.Тој отсекогаш поборник на правдата и разумот и е познат како германски пиво, добра Магарешки, и [email protected] канзас.