како да се облекуваат за да одат во казино

aming индустрија аналитичарите се рече UnionPay картички редовно се користат од страна на Кина казино играчи кои доаѓаат да Макао, со цел да се заобиколи копното е строго валута-контроли на извоз.Но оние аналитичарите, исто така, рече дека таквата активност, – кога се прави преку градот pawnshops имаа до сега ефикасно да се толерира од страна на властите.ainland посетители сте само дозволено да се земе дневен лимит од 20.000 јуани (US$3,109) надвор од Кина во готово, но коцкари се рече да се добие околу ова со купување на предмети од едно од Макао е pawnshops или продавници за накит користење UnionPay и потоа враќање на стока за паричен надоместок.eutsche Банката аналитичари Карло Santarelli и Дени Valoy што е наведено во белешка во петокот дека монетарната власт изјавата "остава малку во начинот на нејаснотии и, во нашиот поглед, е најверојатно да го прочитате негативно" за Макао е казино сектор.р Santarelli и Г-дин Valoy додаде: "Ние веруваме [казино] маса трендовите на пазарот, посебно премиум маса сегмент, која е мека, ќе ги привлече значително повеќе надзор во наредните месеци/четвртини како инвеститори се погледне за да ја видите влијание/последиците од веројатно промена на начин на водење бизнис во Макао." ccording неодамнешната анкета од УБС Хартии од вредност Asia Ltd да 510 копното Кинески коцкари од Макао е масовна сегмент, околу 20 проценти од испитаниците одговориле дека користат UnionPay картички да добијат пари од БАНКОМАТ машини во Макао, но никој не рече дека тие се користи UnionPay на накит продавници како извор на финансирање за игри.ccording извештаите, со сила од 1 јануари, 2016 година, секој UnionPay-от картичка ќе има нов, годишни, парични повлекување граница во странство Банкомати на RMB100,000 како да се облекуваат за да одат во казино. Пред тоа, со сила од октомври 1, 2015 година до 31 декември 2015 постои RMB50,000-по-картичка на БАНКОМАТ парични повлекување граница, тоа беше дополнително пријавени. како да се забрани онлајн казино.