били идол гром долина казино

Њујорк Гувернерот Ендрју Cuomo, се закани дека ќе го Seneca Племе дека тој ќе мора казино изграден во близина на Нијагарините Водопади, ако тие не успеат да ги направат нивните приходи споделување на плаќања.Племето има дадено до $1.5 bn по стапка од околу $110m на годишно ниво до државните фондови.Губење на парите ќе претставуваат голем целата јавните расходи проекти.Тоа исто така мора да се напомене дека Seneca Племе престанаа да се исплати пред.Уште во 2009 година, по воведувањето на видео коцкање машини во сад racetracks, како и еден во 'ексклузивно' Seneca област, племето влечат плаќања за четиригодишен период.Г-дин Cuomo има инсистираше на тоа дека продолжувањето текот плаќање спорови ќе резултира со ривал казино се гради во близина на Seneca Племе е.Ефикасно Гувернерот е во потрага на притисок на племето во плаќа 25% од нивната слот машина приходи кои се од витално значење за данок извор за Државата.Како што е соопштено во Бафало Вести, а Cuomo службен рече: "Ако тие не ги исполнуваат своите обврски да ги продолжат плаќања и да го почитуваме компактен, ние се случува да продолжат со ставање на дополнителна казино во Нијагарините Водопади."На Seneca Племе останале adamant дека тие ја исполни своите обврски, постигнат во компактен договор назад во 2002 година, која бара од нив да плаќаат на државата до крајот на 2016 година били идол гром долина казино.
Како период има поминато Племе нема да биде должен да го дополни Држави приходи.Гувернерот на канцеларијата изјави дека дел од компактен договорот беше да понуди казино и коцкање ексклузивност зона во близина на Seneca Племе е казино.Сепак, тие тврдат дека доколку плаќањата се запре договорот ќе бидат поништени, овозможувајќи за потенцијален сатурација на Казино пазарот во северот на државата Њујорк.Член на Cuomo тимот рече: "Ние веруваме дека ако тие не плаќаат, компактен е ништовни и неважечки.Како услов за кои компактен, тие се ексклузивност и ако тие не се почитуваат нивните крајот ние се случува да се истражуваат како да се стави казино во Нијагарините Водопади." обложуваат дома покер бонус кодот.