леле одмазда паладин најдобри во слотот

На Делавер казино Довер Падови се случува зелена и се надева дека ќе други казина ќе ги следи своите доведе во своите напори да се помогне во зачувувањето на животната средина.Во најава направени во понеделник, на Довер Падови откри своите планови за да започнете компостирање храна отпад кој ќе го направи првиот казино на Источниот Брег да го стори тоа.Претседателот на Довер Падови, Ед Sutor: "Ако зборувате со никого за конзервација напори, се разбира, има една компонента на прави вистинската работа, да е добар корпоративен граѓанин, но јас не би се лаже ако ти реков јас таму не е економски развој исто така," – Newsworks.На потег да оди, зелена, според Sutor, се должи на висок депонијата ѓубрето такси што доведе него да се погледне во цената-за заштеда на мерки и компостирање служи за да се спаси казино повеќе од $2,000 во ѓубрето такси леле одмазда паладин најдобри во слотот. "Најголемиот дел од нашите ѓубре е тежината на храната...Па тоа работел за двете страни.Имаме помалку тонажа, тоа е заштеда ни пари, и таа оди на компостирање, која ќе треба да се рециклира во животната средина."- Newsworks.Управување со отпадот, инвеститорот во органското рециклирање центар, сега ќе транспорт на речиси 50 тони Довер Падови храна отпад на Полуостровот Ѓубриво Група во Вилмингтон.Довер Надолу не само да престане во компостирање, а казино помина целосно зелена со преземање на други чекори кон енергетска ефикасност, вклучувајќи инсталација на 26-илјади денари заштеда на енергија светилки, заштеда на вода чешми и тоалети.Дополнително, сите styrofoam контејнери се заменуваат со еко-пријателски оние кои и Довер Падови е сега дури и со користење на "зелен" хемикалии за чистење.Довер Падови има сигурно промовирана зелени анте на Источниот Брег и додека се движат придобивките на животната средина, тоа е помагање на казино премногу.Според Sutor: "Во овие тешки времиња, ќе мора да се направи она што може за да заштедат пари.И, за среќа, ако сте обрнувајќи внимание на вашиот рециклирање и на други работи во животната средина — скратување на електрична употреба, гас usage — сето тоа е еколошки добри, но, исто така, ја зачувува компанија пари,"- Newsworks.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre е моно правец на казино отворен денес.