најдобри во слот леле ловец опстанок

Дозволувајќи им на поранешниот претседател на Меѓународната Игра Технологија за да победи три места на слот машина производителот одбор во прокси борба "ќе биде чекор во погрешна насока," на друштвото врвни директори и рекол на друштвото, акционерите понеделник.Во писмо до акционерите, IGT Претседател на Фил Satre и Главен Извршен Директор Patti Харт наведени на компанијата финансиски перформанси во текот на изминатите четири години.Во еден куршум-point презентација, пар рече Лас Вегас-базирани IGT "е и стратешки и финансиски звук" и "е поставен за постојан раст преку продолжение инвестиции во својата суштина електронски игри бизнис и дисциплинирани вложувања во поврзани со бизнис можности и нови пазари." Во интервјуто во неделата вечер, Харт, IGT е извршен ДИРЕКТОР од април 2009 година, рече таа мораше да "се справи со реперкусии" на одлуки и насока преземени од страна на компанијата претходната управување, што предизвика IGT да се изгуби повеќе од $6.6 милијарди на пазарната капитализација, а 70 проценти пад помеѓу 2004 и 2009 година најдобри во слот леле ловец опстанок.
Vandemore се сретна со Ader во Њујорк во Октомври покер e permitido нема бразил. Харт рече Ader е презентација содржани "голем број на графикони и табели" но немаше супстанција покер почетокот на средниот доцна позиција.

Сепак, писмо до акционерите рече Matthews "спроведува недостатоци на производот и стекнување стратегија, и не успеа да се обрати на неодржлива цена структура, дури и во лицето на најголемата индустрија криза на рекорд." За време на Matthews' мандат, IGT на вкупните приходи намали за 15 проценти и оперативни приходи паднал за 56 проценти, според акционер писмо покер еј jogo де азар. "Мојата задача е да се дојде и да се направи компанијата ефикасно и да добијат компанија фиксни," Харт рече покер e jogos де азар. Matthews, кого таа го заменува кога тој поднесе оставка во 2009 година sac де патување souple sans рулет.