е моно правец на казино се отвори

Адам Леви – 220,700 Други легенди на чувствував да се направи тоа на Ден 2, се вклучени, Брајан Rast (126,900), Џони Чан (120,600), Scotty Нгуен (108,400), Фил Hellmuth (87,400), Претставник Портер (82,000), Мајкл Mizrachi (81,500), Ален Cunningham (80,000), Davidi Kitai (76,300), Antonio Esfandiari (72,100), Dominik Nitsche (32,200), Дејвид Фам (30,200), Џејсон Mercier (28,500), Farzad Bonyadi (26,400), Daniel Negreanu (26,000)и Френк Kassela (16,000).Наградниот фонд е $67,877,400, треба да се регистрирате 1,084 или повисоко за да добиете некои пари назад, а победникот ќе добијат $8,150,000 е моно правец на казино се отвори. Serge Chechin – 229,800 4 блек џек ултра maxx 1000 коментарите. Карл Carodenuto – 237,800 6 блек џек ултра maxx патеката sealer.
Брендон Адамс – 203,500, исто Така, со што се намали беа Бери Greenstein (146,800), Ник Schulman (131,200), Адријан Mateos (129,000), Енди Frankenberger (116,400), Layne Так (107,000), Max Pescatori (84,200), Џонатан Duhamel (67,500), Мајк Gorodinsky (62,200), Ерик Seidel (53,400), Benny Glazer (40,700), Erick Lindgren (34,200), Дејвид Бах (33,300), Брајан Yoon (29,500), и Брајан Хестингс (14,200).Ден 1c заоблени работи надвор убаво по 4,262 играчи влезе да се направи 2017 WSOP Главниот Настан на трета најголема во историјата на играта, со само Џејми Злато победа (2006) & Џонатан Duhamel победа (2010), влечење во подобар период од 7,221 блек џек ултра покривот 1000 за rv покрив. Rudy Sawa – 238,600 5 блек џек ултра maxx 1000.

Bryce Yockey – $40,066 7 3595 w блек џек риџ патот.