рулет вотка цена во њу делхи

Флорида, пратениците и Seminole Индијански племиња во државата биле во добри односи со текот на клучната одредба во поранешна коцкање компактен дека истечен пред пет години.Сега, според Sarasota Хералд-Tribune, двете страни може да биде блиску до разрешување и се состанок на hash од нов компактен дека ќе речиси сигурно го вклучуваат проширување одредби во Сонце Држава.Според компактен, која стана официјален во 2010 година, Seminole племе имаше поделба на приходите договор со државата дека има, бидејќи придонесе стотици милиони долари за да Флорида е каса.И покрај недостатокот на договор кога компактен беше да се обнови во 2015 година, а потоа Гувернер Рик Скот беше во можност да го убеди племе да продолжи условите на приходи споделување договор.Дека лабава договор ќе истече на крајот на следниот месец.Ова би можело да произведе загуби до $350 милиони евра оваа година и Сенатот веќе одзеде племе е годишна исплата од предложениот буџет во обид да се избегнат какви било големи финансиски недостаток ако нов компактен не е постигната.Дел од причините за неможноста да се постигне договор произлегува од племето е тврдењето дека државата има повредени compacts во минатото.Во 2016 година, на Seminoles зеде Флорида да суд, тврдејќи дека државата е одобрување на блек џек, за кои што имаше ексклузивност, во pari-mutuel песни беше незаконски.Судовите се согласи и племето закани дека ќе ги запре своите приходи споделување плаќања пред Скот зачекори во и да се направи договор.Очигледно, пратениците и Seminole луѓе помина подобро дел од минатата недела се обидуваат да стигнат до договор.Дискусиите се предводени од страна на Сенаторот Wilton Симпсон, кој има најголема веројатност да станат Сенатот Претседател.Тој бил на состанок со племенски претставници и сега постои "не-или-умре" рок на оваа среда за резолуцијата да биде најдена.Минатата година, Флорида гласачи излегоа на гласање и да се согласија дека тие треба да бидат во контрола на коцкање во државата.Мерка на гласачките минатиот ноември стави речиси сите коцкање активности поврзани со или преместите во рацете на жителите, вклучувајќи ги и проширување.Многумина, вклучувајќи го и Гувернерот на Флорида Рон DeSantis, се противат на давање на Seminole племе поголема автономија над коцкање во државата, а таа борба само може да биде греење нагоре.Добиете најновите коцкање вести од Калвин Ayre рулет вотка цена во њу делхи.