колку често го слот машини се исплати

р Oyun-Erdene рече имаше извештаи направени јавноста дека монголски државни службеници, особено високи функционери на државни компании, имаа игра во казина во странски земји.inhua понуди Г-дин Oyun-Erdene како вели дека секој државен службеник најде пркосејќи им на забраната ќе биде разрешен.ongolia нема правна казина во моментов, но тоа е flirted со идејата на liberalising игри сектор во континентална Југоисточна Азија нација, која се наоѓа меѓу Русија и Кина.ust над четири години, Ројтерс објави дека нацрт-законот беше одобрен за да се дозволи на приватните партнерства да се изгради две казина во земјата.На новинска агенција, повикувајќи се на монголски Министерството за Правда, изјави дека казина ќе биде наменета за странци, главно Кинески коцкари колку често го слот машини се исплати. Русија, Кина и Јапонија се некои од најголемите коцкари во светот.Јапонија и Русија веќе не се потребни визи за Монголија, и со Кинески официјални пасоши не било," Ројтерс пријавени во времето, цитирајќи член на работната лица кои подготвуваат нацрт-законот. колку често го слот машини исплата.