флорида глисер покер кандидира 2021

Во позадината на 2017, Novomatic AG, најави дека тоа ќе биде излегување на германскиот пазар како на крајот на декември.Гејминг опрема снабдувач изјави дека тоа сакав да видам поголема јасност од германските власти во однос на онлајн игри.Вести скрши минатиот месец кога Novomatic е Greentube подружница го поучил германски-соочува онлајн казино сајтови да престане нуди Novomatic произведени игри како на 29 декември 2017 флорида глисер покер кандидира 2021. Излезот дојде како шок за индустријата по Novomatic има претходно наведени земјата како што е "најважните" на пазарот.Портпарол на Novomatic изјави дека постои јасна потреба за германски регулатори за да го преработиш онлајн коцкање пропис како тековната ситуација беше "нејасен".Компанијата објасни дека причина за оваа одлука е затоа што некои услуги на игри содржина за Германија-базирани потрошувачите имаат се бесправно користење на Novomatic дигитални производи, без прво обезбедени договор од компанијата.Ројтерс објави дека Novomatic сега shelved планови за €5bn иницијална јавна понуда на Франкфурт bourse поради несигурност за нови прописи во однос на земјата-базирани игри сали во регионот.Сепак, Novomatic е сега заврши својата купување на 52% удел во Австралија Ainsworth Игра Технологија.Компанијата претходно договорено да се здобијат со поголемиот дел од акциите за повеќе од €300 милиони, но се бара одобрување од регулаторните тела во различни региони.Харалд Нојман, Novomatic е Претседателот, изјави: "согласност истраги спроведени како дел од оваа евиденција се исклучително темелно; тие се вклучени сите корпоративни поделби на Novomatic AG флорида глисер смарагд брег покер работи.
"Нашите акции во Ainsworth се стратешки многу важно за Novomatic; по сите, заеднички план е да го зголеми уделот на пазарот во САД со околу 10% во текот на следните пет години.На долг рок, Novomatic може да стане светски лидер на пазарот во областа на игри." слот машина бар гратис senza registrazione.