казино брод санкт петербург флорида

ut таа додаде дека не може да биде некое влијание за Hengqin, на следната врата да Макао, која долго време се наметнат како можна основа за голем број на не-игри атракции за туристите, и тоа би можело да се обезбеди маркетинг можност за "две-центар" празници помеѓу Макао и Hengqin казино брод санкт петербург флорида. Hainan е развој на туризмот, заедно со подобрување на инфраструктурата и слободна шопинг, може да го сменат фокусот далеку од земјите во развој Hengqin на исто ниво како што беше првично замислени", рече белешка од Sanford Bernstein аналитичари Vitaly Umansky, Жен Гонг и Кети Huang.lthough тие додаде: "Тоа се уште е премногу рано да се каже дали ќе има влијание на идните Hengqin планови за развој." acau казино оператори, вклучувајќи MGM Кина Holdings Ltd и Галакси Entertainment Group Ltd, покажале интерес за инвестирање во Hengqin montbleu одморалиште казино и спа stateline nv. MGM Кина се вели во 2014 година Кинеските власти беа со оглед дали да се даде дозвола за фирма да инвестира во не-игри проект во Hengqin.alaxy Забава веќе потпиша рамковен договор за RMB10-милијарди долари (US$1.50-милијарди долари) не-игри проект за 2,7 квадратни километри (1.0 квадратни милји) парцели на земјиште на Hengqin.Фирмата има планови за изградба на ниски пораст, ниска густина одморалиште таму, според компанијата поднесоци на Хонг Конг Берза. montbleu одморалиште казино и спа коментарите.