Schwalbe блек џек Sbc 24x1 гуми 90 жица

Уривањето работа продолжение петок во Сахара каде работниците почна демонтажа поранешниот НАСКАР Кафе.Работата е само мал дел од тековниот проект за реновирање, кои, исто така, повици за соголување надолу и ремоделирање две од имотот три хотел кули и demolishing со низок пораст на хотелската зграда.На 1,620-соба сопственост е закажана за да се отвори во есен 2014 година како SLS Лас Вегас, преродба за storied Лента одморалиште кое паднало на хард пати во рецесија и конечно затворен во Мај 2011 година, по punishingly ниска соба стапки направи економски оправдани.Ремоделирање на Сахара започна во февруари, по Лос Анџелес-врз основа на сопственикот SBE Забава доби финалниот дел од $415 милиони евра во финансирање на реконструкција на згради.Кога тоа reopens, на SLS Лас Вегас ќе бидат вклучени ресторани, како што се Umami Бургер и ноќни клубови, вклучувајќи Засолниште, како и седум места кои припаѓаат на Фред Segal, зголемување на резолуцијата облека мало со седиште во Калифорнија schwalbe блек џек sbc 24x1 гуми 90 жица. SLS Лас Вегас ќе биде најголемиот outpost во националниот синџир, кои, исто така, ќе имаат својства во Њујорк, Чикаго, Лос Анџелес и Мајами до крајот на 2014 година schwalbe блек џек vs nobby nic. Gensler Архитекти и Penta Зграда Група се набљудуваат реновирање.Ј.Стр.Морган Хартии од вредност е финансирање на изградба.Ако сте во потрага за сувенири од внатрешноста на Сахара и НАСКАР Кафе, ти си малку доцна: Оние предмети беа продадени во 2012 имот продажба. schwalbe блек џек отпор на тркалање.