како да се промени чувствува на покер масата

Godfrey критичко на поголем број на национални регулаторни тела со различни барања По четиринаесет години во чаир во Alderney Коцкање Контрола на Комисија за меѓународна онлајн игри на регулаторот, Џон Godfrey penned својот последен извештај на овој месец, емитуваше неговата загриженост за недостатокот на усогласување кај поголем број на националните регулатори како да се промени чувствува на покер масата.
Godfrey е предавањето на Господ Faulkner, кои ќе бидат поддржан од страна на Кристофер Moger КК како нов Комесар на одборот како да се промени финале одбор казино heist. "Во мојот извештај минатата година јас се наведени некои од ризиците на преклопување регулатива како различни националните регулатори бараат да се контролира eGambling бизниси, како на точка за потрошувачка и каде што оние бизниси се работеше," Godfrey коментира.

"Следните дванаесет месеци покажаа дека мојата загриженост беа добро основана.Политичарите се убедуваше себеси дека нивните граѓани може да биде заштитена само ако нивниот национален регулатор дупликати напори од други регулатори." Тој истакнува дека како последица на тоа, со висок квалитет оператори што нудат безбедно, сигурно и добро регулирани услуги, ќе бидат потребни да се задоволат различните барања на секоја земја во која тие прават бизнис и да ги достават до бирократски интервенција на секој еден од нив блек џек 3 тон гаража џек. "Трошоците и фрустрации наметнува на операторите ќе ги пренасочите менаџмент од повеќе корисни задачи додека конфузија на одговорност помеѓу регулаторите, ситни разлики на детали и неуспехот да усвојат заеднички стандарди во решавањето на главните проблеми ќе додадете малку за заштита на потрошувачите," тој предвиде блек џек 3 тон џек низок профил. Godfrey мислење дека постојат многу други бизниси, кои, исто така, носи ризици за потрошувачите, што еволуирале за да го препознае меѓународните стандарди што се применуваат во текот на сите или поголемиот дел од светот и eGambling на крајот ќе го стори истото. "Но, за момент, регулаторите се заклучени во умот-сетови формирана од страна на историски регулирање на копнените коцкање," тој ги жали.Онлајн Казино Вести Учтивост на Infopowa Повеќе вести тука.Човекот со планот тука во Casinomeister.Брајан Bailey е трчање Casinomeister од неговото лансирање во јуни 1998 година блек џек 3 тон хидраулични џек.

Тој го гледал индустрија расте од неговите исконски фаза на она што е сега.На Meister има присуствуваа речиси 100 конференции во изминатите 20 години и да има или е говорник или панел модератор за најмалку 60 настани.Тој отсекогаш поборник на правдата и разумот и е познат како германски пиво, добра Магарешки, и [email protected] блек џек 3 тон гаража џек двојно клипот црна.