Deuces диви покер значење

Цезар Забава е отворена постапка за стечај главоболка се интензивираат во кошмарните мигрена оваа недела, откако група на неговата топ-ниво кредитори се заканија за спасување на компанијата долг реструктуирање план.Цезар е во потрага по глава 11 стечај за својот главен оперативен единица, CEOC, како изгледа да се реорганизира индустрија-висока $18 милијарди долари долг оптоварување.Во меѓувреме, компанијата е тужен од страна на неговиот помлад кредитори, кој allege преструктуирање процес услуги топ-ниво на доверители на свој трошок.Тие исто така тврдат дека пред стечајна постапка, неколку од CEOC средствата беа лажно префрлени на Цезар Забавни и други друштва за доброто на својата контролирање на приватниот капитал поддржувачи.Ова, велат тие, го остави CEOC со потресени средства и неможноста да ги плати своите долгови, додека ставајќи ги своите највредни средства надвор од дофат на помлад кредитори.На adjudicator во случај, Судијата Бенџамин Goldgar, се повеќе се навалува на страна со помлад кредитори, и дал Цезар до 15 Март да ги убеди да дојде на одборот или ризикот од губење на контролата на постапката во целост.Цезар' напори да го блокира седум милиони страници на суд се назначени од испитувачите' истрага на друштвото пред стечај активности неодамна предизвика на Goldgar е огромен гнев deuces диви покер значење. "Тоа не мора да заврши со потврден план," рече Goldgar, на CEOC е блиска иднина.

"Еден управник може да бидат именувани, случај би можело да биде разрешен или, мојот омилен, случај би можело да се конвертира во глава 7 [ликвидација], која ќе биде само потсмев, не би бил тоа?" "На централен на овој случај требаше да биде истражувач извештајот.Ние сме сите биле на чекање," тој продолжува места за јадење во близина на црн даб казино. "Ова е она што требаше да се кренат на logjam." И сега, со случајот ѓубрето во корист на вториот-ниво на доверители, тоа е постар noteholders' се претвори да се бунтува.Втората група има сега е поднесена краток во кој се наведува своето незадоволство со новиот план за реструктуирање и фракција е намерата да поднесе план на сопствената места за јадење во близина на казино. "Ако доволен напредок кон консензус план не е направен ... тоа може многу добро може да биде дека планот предложен од страна на првиот залог банка и noteholders станува најефикасните средства за да се овозможи (друштвото) за да се појават во навремено од стечај," чита новиот поднесување.Документот остава Цезар во уште поголема држава на безредие, која може да доведе до самата своја постојана undoing. "Судот продолжувам да одам против Цезар, и ако тоа продолжува преку 14 Март, компанијата може да биде во голема неволја," берза советник Шарен ги Измамат рече на компанијата resultant споделување на фрлам места за јадење во близина на блек џек.
"Тоа е кога судењето наведувајќи несоодветно трансфер на средства во Цезар подружници е поставено да се случи, и ако помлад bondholders win тие би можеле да се повлече целата компанија во стечај.Што би можело да остави инвеститори со ништо не, која е причината зошто јас не би се оди никаде во близина на овој парк," Шарен додаде. во покер не 4 од еден вид победи полна куќа.